打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 尋仙online

呢隻game 係以中國特色以主,畫面唔係頂級,角色亦唔似e家出d online 咁型,但其實真係幾好玩,,,推介比大家玩下,,順便希望增加下人流..
我未用過1$去玩,當然唔係勁人..但總算可以打得下...........
e家都80lv左,,,封頂,,,e家加入唔會遲,,,因為大陸岩岩先開左85lv....香港呢邊仲有排....

先介紹下隻game

職業有8種,,分為4類 (力士,遊俠,法師,符咒師)
金剛力士:坦職,高防,高血,低攻,,,,,可扣人大量防 (岩鐘意玩坦既玩家)
羅殺力士:同樣係坦職, 高血,高防(相對比金剛低少少),,,,但高攻(狂戰士類)
駁劍遊俠:攻高....62lv有劍陣,,,群怪一流,好多操作招(擊倒,鎖定,無敵一段時間),,,,比較多人玩,,,動作好睇
奇門遊俠:攻高,,但要70lv先會體驗到, 68lv有群怪技, 同駁劍最大分別係 奇門可以加血加防 招簽兵,簽將,簽王幫你手打怪,,
掌電法師:10幾lv已有群怪招,,,用mp多,,,技能幾令,,,團戰唔錯..
控火法師:單體輸出最高職業(每一下計),,,,有d技好令,,火龍,火靈 個人喜好..
天君符咒師:醫生,,攻擊技唔多,,輔助技多,,岩鐘意做奶媽既人玩..
幽冥符咒師:同樣係醫生,但攻擊技有好多(流失為主),,,可以輸出,,亦可以加血,,,但輔助技有d唔夠天君好,,例如 無解負面狀態既技,,,但可以令到人 失控....單p好屈

順帶提一提:隻GAME有屬性點加, 係透過奇遇獲得,,入到GAME 打打下怪,,有時會有神仙黎搵你 比屬性點你
羅殺要+力先 算狂戰士 ,,,,另外 奇門可以+元 做奶媽都得
唔知有無錯...因為有d職我未玩到太高lv...

法寶:好多GAME 都會有沖裝備,,,呢隻GAME 就以法寶為主,,例如:電法用鏡,奇門用簽筒,金剛用石敢當咁
法寶 用 石頭沖,,,石頭可以係任務/商城/兌換 獲得,,,其實唔難...
有新手法寶,10LV,20LV,30LV,40LV,50LV,60LV,70LV,80LV法寶
10-30 屬一階法寶
40-60 屬二階法寶 (60LV有2個法寶 602係二階)
60-80 屬三階法寶 (603 屬3階,,,603 意思係因為有3條天命屬性)
ps:唔同階級用唔同石頭沖

隻game以任務升lv為主,,,其實咁樣幾好..因為打怪打成日都幾悶...當然好多任都係叫你去打怪...但最少可以打唔同既怪...= =..
副本: 隻game d副本真係唔錯,,,幾有故事性...好多令裝備,,,,e家加入,,打副本,,搵d高lv幫手就得,,,當然可以組d 差唔多lv既人入去挑戰一下...
師徒: 呢個好重要,,搵到個師父..e家可以最多帶到60lv,,以前50...師徒副本多經多錢,,,
情侶: 40lv就可以搵個情女,,情女任多經,,,而已後期 有得換裝備,,
生活技能: 當然呢個好多game都有,,大家都明..升黎搵料 做裝,,,而呢隻game 以整塔裝為主...詳細係到唔多講.(因為做成套5件塔裝,,用好多時間,材料)
門派: 門派好重要,門任多錢,多經,,,,每日1點半下午 ,晚上8點 有搖錢樹,,,打樹多經驗,仲可以識班fd 陪你副本
騎寵: 有分旅行同戰鬥坐騎,,旅行係跑步用,,無招出...而戰騎亦有分唔同類 有普通騎(野外捉) , 靈獸騎(各地獵院場地), 同仙獸騎(商城抽/皇家獵院先出)
寵物: 唔同職用唔到寵物,,,60lv之前用咩寵都無所謂..因為60lv一定會換神寵(捉妖8級到副本內捉),,,玩到60就會知自己要邊一類,,當然可以問人,係到唔多講..
鎮妖塔: 亦係特色系統之一,有18層,,多經多裝備,,有2座,,京城鎮妖塔(40lv左右可搵人帶或者70幾lv自己一個打)屬2人塔, 茅山鎮妖塔(5人塔,70lv以上),,,
卦象: 呢個系統我都係70幾lv先了解,,大慨係 中國 所講既 七星卦象,,, 主要其實係, 用 帶有卦象既石頭合落件裝備 當成套裝備有同一個卦象既時候,,就會有屬性加成比你,,加既屬性好多,,相玩得勁,,一定要有卦象 唔同卦有效果,,
時裝: 商城先買到,,,時裝可以附魔,令自己屬性增強,,,亦係相玩得勁既必須品...
仙玉: 即係點數,,,,可以用game錢係入面買,,,,唔想花真錢玩既人可以用呢個方法買時裝,其他東西等等,,但當然..仙玉好貴..or 買點數玩,,同樣地,可以賣仙玉 搵錢

隻game內容實在太多,,好難係到講哂,,但呢隻的確係一隻好game,,,有興趣可以試下,,唔岩都唔緊要,,,

官網: http://www.xxonline.com.hk/event/101215/index.html
回復

玩緊了
回復 支持 反對

冇咩耐性升.玩左幾個月.都唔過40lv=.=
回復 支持 反對