樂古Nakuz

標題: 《Nakuz第三屆信長比賽》A組分組名單&A組討論區(組別負責人- Nakuz*臭月) [打印本頁]

作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 00:04
標題: 《Nakuz第三屆信長比賽》A組分組名單&A組討論區(組別負責人- Nakuz*臭月)
A組(6隊)
[組別負責人  :Nakuz*臭月]
[組別負責人2:未有]
投訴及上訴處理:倉鼠傑∼*&...FuNG:]

賽前需知:參賽者必須細閱

1)比賽採用循環計分賽模式 參賽隊伍輪流與組別內的其他參賽隊伍比賽
   勝= 3分
   負= 1分
   和= 2分[分數一樣:詳情請細閱比賽詳情]
   PS:分組比賽限時結束後最高分的頭3位將會晉級 其餘將會被淘汰出局

2)關於更改參賽隊伍名單問題
   凡比賽開始後發現名單有誤需要更改 請於貴隊比賽前一小時或之前通知大會負責人
   若被發現改完名單後沒有相隔一小時比賽將被取消比賽資格/沒有知會對手更改事宜

3)比賽RP
   今次比賽只要求勝方上傳RP  但有必要時或許需要負方上傳RP  所有比賽完畢後請雙方各備份RP
   並將RP存放於各自的組別專題帖內  
格式如下:
比賽日期:
比賽時間:  (可約數 例:2:00pm-3:15pm)
隊伍名稱 Vs 隊伍名稱
勝方:
RP上載方法:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3124965&extra=page%3D1

4)請槍
   鑑於互聯網無法取得確實證據去證明比賽有否出現「請槍」情況 , 加上沒有明文規定禁止請槍。
   因此對於任何請槍投訴將不會作出任何處理。

5)首回合比賽限時 按此

6)比賽分軍名單 按此

*最終決定權為Nakuz以及所有負責人 參賽者不得有任何異議 並請遵重大會 遵循遊戲規則
   若發現有任何規違或破壞遊戲的情況 一律嚴懲。

作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:19
參賽隊伍名稱- Siu

隊長論壇帳號- qweasdzxc123
-(KYO阿薩斯帳號-  )
-(KYO伊力丹帳號-  )[siu]kensiu
-(vLan帳號-  )kensiu2

正選隊員論壇帳號- -
(KYO阿薩斯帳號-  )
-(KYO伊力丹帳號-  )[siu]kt_tung
-(vLan帳號-  )new_tung

正選隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號-  )simon_choi
-(vLan帳號-  )simon_choi

正選隊員論壇帳號-
-(KYO阿薩斯帳號-  )joker_a
-(KYO伊力丹帳號-  )joker_a
-(vLan帳號-  )joker_a

正選隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號-  )[siu]xleungx
-(vLan帳號-  )不能愛的愛

後備隊員論壇帳號-
-(KYO阿薩斯帳號- )
-(KYO伊力丹帳號- )Rex-chris
-(vLan帳號- )REXChris

後備隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號- )yipcoolsing
-(vLan帳號-  )bubble316

後備隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號- )flowerfullhouse
-(vLan帳號-  )flowerfullhouse

隊長Msn- kensiu-siu@hotmail.com

作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:19
參賽隊伍名稱-死神

隊長論壇帳號- CloudJack
-(KYO伊力丹帳號-  )
-(vLan帳號-奪魄*云)

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-斬魂*風)

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-神闇*影)

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-輪迴*煙)

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-破虛*縱)

後備隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號- )
-(vLan帳號-光矢*羽)

後備隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-送葬之風)

後備隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-蒼桑之月)

隊長Msn- Cloud_lai23@hotmail.com
參賽隊伍名稱:投降

隊長論壇帳號- 想搵你話我知
-(KYO阿薩斯帳號-  )Kinger
-(vLan帳號-  )Kinger

正選隊員論壇帳號- jackysam
-(KYO阿薩斯帳號-  )留空
-(KYO伊力丹帳號-  )留空
-(vLan帳號-  ) 平凡的人

正選隊員論壇帳號- popolkpo123
-(KYO阿薩斯帳號-  )popolkpo123
-(vLan帳號-  ) popolkpo123

正選隊員論壇帳號- nuka
-(KYO阿薩斯帳號-  )nuka
-(KYO伊力丹帳號-  )nuka
-(vLan帳號-  )nuka

正選隊員論壇帳號- 留空
-(vLan帳號-  )kine

後備隊員論壇帳號-luckysky
-(KYO阿薩斯帳號-luckysky )
-(KYO伊力丹帳號- luckysky)
-(vLan帳號-luckysky )

後備隊員論壇帳號- jackysam
-(KYO伊力丹帳號-  )jackysam
-(vLan帳號-  )jackysam

後備隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-  )

隊長Msn- popolkpo@hotmail.com

參賽隊伍名稱- NiF

隊長論壇帳號- NiF_jboy
-(KYO阿薩斯帳號-  )NiF_jboy
-(KYO伊力丹帳號-  )NiF_jboy
-(vLan帳號-  )NiF_jboy

-(KYO阿薩斯帳號-  )NiF_DK
-(KYO伊力丹帳號-  )NiF_DK
-(vLan帳號-  )NiF_DK

-(KYO伊力丹帳號-  )NiF_Breakyou
-(vLan帳號-  )NiF_Breakyou

-(KYO伊力丹帳號-  )tung-
-(vLan帳號-  )tung-

-(KYO伊力丹帳號-  )paka-
-(vLan帳號-  )伽王子`

後備隊員論壇帳號- 留空
-(KYO阿薩斯帳號- )留空
-(KYO伊力丹帳號- )留空
-(vLan帳號- )NiF_woody

-(KYO伊力丹帳號- )留GHz
-(vLan帳號-  )GHz

-(KYO伊力丹帳號- )留空
-(vLan帳號-  )KiF

隊長Msn- json2270488@hotmail.com
s1uk4@hotmail.com

作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:20
參賽隊伍名稱- FIeRcE

隊長論壇帳號- Liho
-(KYO阿薩斯帳號-  )LiHo
-(KYO伊力丹帳號-  )LiHo
-(vLan帳號-  )Liho

正選隊員論壇帳號- lelesee
-(KYO伊力丹帳號-  )lelesee
-(vLan帳號-  )lelesee

正選隊員論壇帳號- 2636
-(KYO伊力丹帳號-  )2636
-(vLan帳號-  )2636

正選隊員論壇帳號- hendsm636
-(vLan帳號-  )hendsm

正選隊員論壇帳號- YANkikiss

後備隊員論壇帳號-
-(vLan帳號- )wakakaka

後備隊員論壇帳號-

後備隊員論壇帳號-

隊長Msn- s1991076@yahoo.com.hk
作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:20
參賽隊伍名稱- MvP

隊長論壇帳號- hong0926
-(KYO伊力丹帳號-  )MvP§_hG〞
-(vLan帳號-  )MvP§_hG〞

-(KYO伊力丹帳號-  )MvP§_mG〞
-(vLan帳號-  )MvP§_mG〞

-(KYO伊力丹帳號-  )MvP§_PaT〞
-(vLan帳號-  )MvP§_PaT〞

-(KYO伊力丹帳號-  )MvP§_wG〞
-(vLan帳號-  )MvP§_wG〞

-(KYO伊力丹帳號-  )MvP§_wD〞
-(vLan帳號-  )MvP§_wD〞

-(KYO伊力丹帳號- )MvP§_N51〞
-(vLan帳號- )MvP§_N51〞

-(KYO伊力丹帳號- )MvP§_fG〞
-(vLan帳號-  )嘻哈達人

-(KYO伊力丹帳號- )MvP§_sG〞
-(vLan帳號-  )MvP§_sG〞

隊長Msn- shadow_hong0926@hotmail.com
作者: NiF_jboy    時間: 12-4-2008 14:13
作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 20:34
你屬於a組 就跟a組另外果5隊打
打晒5隊就可以唔使再打 每一隊只需打一次
最高分果3隊就晉級

近排忙到唔記得晒D野= =抱歉
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3289940&extra=page%3D1 時間

作者: NiF_jboy    時間: 13-4-2008 08:15
作者: hkopenc045507    時間: 13-4-2008 13:27
標題: 回復 10# 的帖子
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: NiF_jboy    時間: 13-4-2008 17:25
作者: jackysam    時間: 18-4-2008 14:11
你好~我係投降個隊架!Thx[[bao_27]] hkopenc045507
同我+反入去投降個隊!~唔好意思牙=v=
反學上電腦課正...要 hkopenc045507
你同我+我尼個人!
正選隊員論壇帳號- jackysam
-(KYO伊力丹帳號-  )jackysam
-(vLan帳號-  )jackysam
同:正選隊員論壇帳號- 留空
-(vLan帳號-  )klan <--係kine sor~打錯左!正反個名~Thx!

作者: NiF_jboy    時間: 19-4-2008 13:34
作者: NiF_jboy    時間: 19-4-2008 16:25
作者: NiF_jboy    時間: 19-4-2008 23:49
作者: 想搵你話我知    時間: 19-4-2008 23:50
一開始ck場 我地冇down
第2場 佢地話 彈左條友(要求re)
第3場 佢地話斷/彈 唔re 中間又話lag要求放棄

比賽日期: 4月19日
比賽時間:  (10:30-11:49)
   NiF  Vs  投降
勝方: 投降

Nif vs我.w3g (244.53 KB, 下載次數: 2)
Nif vs我 (第2場).w3g (634.32 KB, 下載次數: 4)

Ps: 佢地開場佢地d人道彈
     另外我地問左同我地打果組(死神)
    佢地道話唔lag

--------------------------------------------
另外回復上面講的話
如果你地真係lag
你地真係好神
3條友仔連技 連得好快~"~
大家有心c下 第2個replay 一開波
佢地連技連得幾勁..(如果唔出魔水唔死先算)
仲有我地組 有人要求人人save一次
咪知 咩水save lo
你地又唔wow
唔比係你地save??

仲有ck場 唔洗簡英雄
唔比用馬????
唔比你地克意ck我地咩野簡英雄????

作者: NiF_jboy    時間: 20-4-2008 12:54
作者: 想搵你話我知    時間: 20-4-2008 14:25
標題: 回復 18# 的帖子
係你地組玩save先
之後我地果組講
人人e加立即save一次
咩水冇save咩知咩水lo??
明唔明呀???
想知咩野save的話
我地人人save一次 咩水冇save咪知咩水....
-------------------------------------------------------------
仲有這是你們的問題
我地同死神組打
又唔c 佢地講lag
你明唔明ck場個意思??
用馬 行來行去
如果係定格的話 用馬最清楚

仲有..係你吹我地
你地話lag 我話轉ser
你話三國03
之後我又問洗唔洗ck
你又話唔洗
之後我講明話如果lag咁點
你地話lag 最多咪放棄
--------------------------------------
最後你地果組真係好好笑
我地3個網比齊人hk /pcc/有線(冇用和記)
你唔好講3個網道撞
作者: NiF_jboy    時間: 20-4-2008 15:12
作者: 想搵你話我知    時間: 20-4-2008 15:24
標題: 回復 20# 的帖子
下--??
你有冇問題??
10點幾吹你??
吹度好大
係我1點幾果時搵死神
佢地又話唔知幾點
我先問打唔打
大佬你遲到post??
我地成班等你一個???
仲有你知唔知咩野係定格?
彈係一個問題 定格係一個問題
仲有save係你地講先 真係好笑
仲有我係有要求轉
我話轉ser lo
係你地要求轉 vlan 三國03
之後我重新一次問你地洗唔洗ck場
係你地個咩野王子話唔洗
講真 我同其他團打
佢地道唔lag
正係你lag
唔好講你個機廢
作者: jackysam    時間: 20-4-2008 16:01
我地上埸同死神打~都係我開埸!係冇人話lag~
之後同你地打弟1埸你地話唔lag但有人彈左又話尼多次!
我地隊員都講過~話個日打風玩咩埸都lag不如弟2日先打~係你地自己話唔理!lag都打~
最多放棄~ +上可以正到自己斷網...之後又可以正反正常~尼個方法我都識
我都叫講左可以弟2日打~係你地話哂時間~唔理lag唔lag 最多放棄!
個日打風玩咁多埸都會有人話lag 架啦!叫你地開埸又話lag???我地開埸又話lag??
弟1埸正式你地都話冇野~係弟2埸正式先lag????咁都得??正lag自己尼d野我都識~
我用有線!講真~邊個開埸我都冇lag過!~彈機正lag自己~尼d野!都可以自己正到!~
作者: NakuZ*臭月    時間: 20-4-2008 16:53
原帖由 NiF_jboy 於 13-4-2008 17:25 發表
http://www.badongo.com/cn/index.php?page=upload_s_complete&s=&msg=Click+here+to+download+your+uploaded+file&url=http%3A%2F%2Fwww.badongo.com%2Ffile%2F8813113&url_kill=http%3A%2F%2Fwww.badongo.com%2Fde ...

比賽日期:4月13日
比賽時間: 約4:30-5:10
NiF 1:0 Siu

織田軍(Siu) 26分
聯合軍(NiF) 97分
作者: hkopenc045507    時間: 21-4-2008 23:40
標題: 回復 22# 的帖子
其實..真係怕lag既..你可以先找到負責人允許 繼而去GGC進行比賽..
據悉,,PCCW開場=堅順

而且比賽宗旨係交流信長 而不是想發生罵戰..
正所謂 『退一步,海闊天空』如果雙方同意讓一步 重賽吧=]
作者: 想搵你話我知    時間: 22-4-2008 20:07
標題: 回復 24# 的帖子
本人係會重組
他們多次出言攻擊我們
另外我們在晚上 早說明天打吧...這天打風
但他們說一定要當晚打..又說lag的話 最多放棄

另外板主
唔係怕lag
係佢地話lag
上次你地開場我地冇人lag 佢地開又定格又lag
我地又要求轉ser .但他地話廢是哂時間
如果你有留位c c replay的話
係後期你地知佢地做咩野字體來出言攻擊我地
作者: NiF_jboy    時間: 27-4-2008 23:33
作者: 想搵你話我知    時間: 29-4-2008 20:48
標題: 回復 26# 的帖子
我重新講一次

我地係有要求全場SAVE Game一次(係有人save左之後)
但係你地個個話唔洗 又話咩又話咩
講真 我地同板主打 佢地開場又唔lag?
正係你地開場先lag??
另外我想重新一點
用pccw 唔一定好順
只要你開住個foxy 果d野 down住野玩
唔lag先奇
作者: NiF_jboy    時間: 29-4-2008 21:55
作者: 想搵你話我知    時間: 29-4-2008 22:17
標題: 回復 28# 的帖子
最大的問題係
係你地屈我地save 個game
明白嗎
作者: NakuZ*臭月    時間: 1-5-2008 12:48
原帖由 NiF_jboy 於 29-4-2008 21:55 發表
你咁鐘意玩串玩挑釁
咁我唔打樂古比賽囉
我都唔明打一場信長都要嘈到咁樣
我正係同個版主反應下都有問題?
咁版主我放棄個樂古比賽吧
我唔玩了
呢個比賽我有好多隊都識
你可以問下我地隊咩品行
比你拎到第一名 ...

你地真係棄權??要不再商量一下-.-
如果唔係兩隊冇分.....
作者: qweasdzxc123    時間: 1-5-2008 16:26
我們個場輸左是唔是有1分?
作者: hkopenc045507    時間: 1-5-2008 20:30
標題: 回復 31# 的帖子
那是代表總分
未計算
作者: 想搵你話我知    時間: 2-5-2008 16:46
標題: 回復 30# 的帖子
冇分咪冇分lo
頂多唔打

e加最大的問題係 佢地屈我地save game
                        仲要大大個字 話 我地係有心 拎個場lag

作者: jackysam    時間: 4-5-2008 15:36
分姐~要唔要都冇分別啦!最唔鍾意d冇品人係到屈人地lo~
分唔要又點~但唔可以比人屈....
唔要分我地d人冇分別!~但係到屈我地好有有別!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontacwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2