樂古Nakuz

標題: Cb十大奇蹟 [打印本頁]

作者: leungmartin    時間: 13-6-2011 23:15
標題: Cb十大奇蹟

一.港服會重開
二.港服由本人代理
三.國服`日服`港服三服合拼
四.所有點數半價
五.所有港服玩家到齊
六.cb遊戲人數達至二千萬
七.更新速度超快,一星期出二十部
八.各行各業都玩cb
九.機體/場地的設計者多不聲數
十.cb被納入國際性的保護,永遠不倒閉
作者: s022335    時間: 14-6-2011 12:54

沒救了 這傢伙
第1點 無理
第2點 你搞倒不如我搞
第3點 沒人會這樣閒搞合併 光是lag的問題就煩死人了
第4點 你想就好 不用賺錢去維持server運作嗎?
第5點 我不想看到一地白木新手亂號跑
第6點 會lag死 我認真的
第7點 1天1台機的機設要弄也夠煩 1星期20台你還真會開玩笑
第8點 你倒不如說全宇宙一起玩啊笨
第9點 字也打少隻 你真會打字 再說目前有多少人搞機設和map製作?
第10點 何謂國際性保護? 再說啊 不倒的可能性有多高? 想當年HP也多人玩最後還不是倒了?

用這樣多時間幻想 倒不如去溫習啊 考試還這樣多東西說
作者: 64372764    時間: 14-6-2011 15:04
ON9...
作者: 噬神    時間: 14-6-2011 17:51

喜歡cb 亦不要這樣
港日國合服
你想lag到伺服都爆掉?
二千萬人?
我可不想看到國戰搶地有一大堆白目隊友呀(在國服身受此害中
一星期20部
機設場設
機設你知有多難嗎. . .
別小看設計者的心血呀混蛋
你知你這句傷到幾多設計者嗎
設計外觀已經是個問題了 做得不好 又被說樣(ry  機體的類型/SIZE又是問題
機體有沒有內藏武是問題  內藏武在甚麼部份又是問題  內藏武的數值 等等又是問題
機體數值 零件數值又是問題  能裝多少lg/hd/am等等又是問題
你看看以上  
只是機體定位就有這麼多難題  你竟然說每星期20部?
你有沒有想過設計師們會哭的
場地設定
場設對外類機體的平衡性 玩法這些問題你完全當廢的?
作者: leungmartin    時間: 14-6-2011 19:29

都話奇蹟,緊係唔會發生

唉~考試無得玩...
作者: leungmartin    時間: 14-6-2011 19:33
回復 4# 噬神

都話設計者多不聲數,幾千個以上,出20部有幾難
作者: pui-970172    時間: 14-6-2011 19:50
...kai post 我一度覺得連回覆既價值都冇= ="
就算你話整出來搞笑的 比少少創意好冇= =
無意義的小學雞post 人家最討厭了(羞
作者: NGLEO    時間: 15-6-2011 15:30
一星期出20部沒問題,性能重複又重複咁話
作者: 64372764    時間: 15-6-2011 17:31
回復  噬神

leungmartin 發表於 14-6-2011 19:33

作者: a0078910    時間: 15-6-2011 19:29
整MAP E家野 本人都真係整左好多個
最近整左個CS的D2 MAP出來(爆
雖然我只係用左2日去完成 旦同人地官方整果D真係差好多
雖然今次JPS的第2回自整MAP的得獎MAP我就真係覺得嘛嘛LA
說話要玩D2 可以係E到同我講聲 我會去國同你地玩WWW
如果要我幫你整都OK的 不過5好太難就好了XD
作者: leungmartin    時間: 15-6-2011 22:03
仲要考多個幾星期,無得玩cb....
作者: 噬神    時間: 15-6-2011 22:08
回復  噬神

leungmartin 發表於 14-6-2011 19:33

搞笑?
設計者多就一定有靈感?
但係你想出20部唔同色當出左20隻新機呀
(唔怪得你成隊機3隻都係藍翼 仲一樣配裝 只係得武唔同)
出map更想笑
1星期就有?
唔洗del bug?
唔洗測試?
唔洗修改?
連平衡都唔洗?
(唔怪得你d打法咁唔平衡 只識汁雞同走佬)
作者: a0078910    時間: 16-6-2011 16:44
整MAP要去BUG一D都5難
難就真係難係平衡果方面 要整一個好場就真係好難
5係你話整就整 要整D咩場出來都係要諗
我就只係覺得你係到講D好5負責任的話
講到好似D 設計者5係人 講真試過拉機都知好難
加上人地係拉哂手手腳腳 BS BD 同HD 重要畫SKIN
要拉好一個HD同畫好SKIN都係要好耐時間
如果你可以一個星期拉好加畫好20部機我就冇野好講
作者: s022335    時間: 16-6-2011 16:56

啊 我好像沒和你說
所謂的奇蹟 就是沒可能的事件實現了
以上10點你肯定已經發生了嗎?

給你見識一下 什麼是奇蹟

這就是奇蹟的同步率了
作者: leungmartin    時間: 16-6-2011 22:52
回復 12# 噬神

其實拉機用立體造型設軟件,簡單好多,我當有7千3個設計者,每人一年整一部唔難
作者: mahiru    時間: 16-6-2011 23:59

樓主你是腦袋有問題?還是你是m喜歡被圍插?

7千3個設計者,我當每人月薪5000hkd(廉價勞工),
1個月就有3億6千5百萬的支出(只計設計部),
如果你開間遊戲公司會不會每月扔成4億出來去請7千幾人回來做同一樣工作?
的確,有的話真的是奇蹟
前提是真的會發生的話
每月4億比某大國的月國防開支還多啊wwww
樓主你每月拿到4億出來嗎?
還是你有能力找到7千幾人(只計設計部)回來幫你做義工?ww

p.s.老實說這樣的白(ry帖也有人post出來我也覺得挺奇蹟的,
      明明cb不是低齡向的/_\
作者: 噬神    時間: 17-6-2011 00:13
樓主你是腦袋有問題?還是你是m喜歡被圍插?

7千3個設計者,我當每人月薪5000hkd(廉價勞工),
1個月就有3億6千 ...
mahiru 發表於 16-6-2011 23:59

樓主是M 無誤www
另外樓主富可敵國(?) 加上有超常識企業管理才能(?)
設計天才(?)  老實說 樓主回文時是不是特意忽略大部份
就算你設計完外型 還有大量問題呀www

樓主根本不明白自己說的東西有多大問題
其實 想找人圍插你很易呀
在國服玩時 不要再入限制場 去無限制的國戰就可以呀www
作者: s022335    時間: 17-6-2011 00:18
樓主不是M
只是個腦殘
原因嘛 看看我早前的回覆
樓主可是連奇蹟是什麼意思也不知
喂 垃圾腦殘創神
你是時候重讀幼稚園
作者: 噬神    時間: 17-6-2011 00:32
樓主不是M
只是個腦殘
原因嘛 看看我早前的回覆
樓主可是連奇蹟是什麼意思也不知
喂 垃圾腦殘創神
你是時候 ...
s022335 發表於 17-6-2011 00:18

不不不
一看就知不是腦殘
看到他故意(?)忽略掉大部份問題就知他很聰明(?)啦
外型可以拉 但基礎的機體定位你都沒解決呀wwww
你定完位還有數值 大把問題等著呀
別將設計者的辛辛苦苦做來的一切工作當成簡簡單單 的好不?
真的有這麼易 那大學教設計來幹什麼? 個個都不用去讀了吧
作者: leungmartin    時間: 18-6-2011 14:40

我地比我幻想下超時空的歡迎度得唔得,你地只係講這樣不行,有無想過超時空去上述的地步,只想好方面,不想可行性!!
作者: s022335    時間: 18-6-2011 15:02
啊?你在說什麼鬼話?
想一些做不到的東西再去實現?
只想好方面而不想可行?
給你幻想?
那麼首先,我要把你這個幻想狠狠殺掉。
現實就是現實,你光想有什麼用?
你全都做不到,那你想來做什麼?
給我們炮轟是你唯一的路。
好好想想你自己做了什麼才被人炮吧。
神?別開玩笑了,隨便一個變態也能送你上西天。
作者: mahiru    時間: 18-6-2011 15:08
只想好方面,不想可行性?好啊

如果cb以後沒有像樓主一樣hihi,腦殘的人出現就好了
作者: leungmartin    時間: 18-6-2011 22:38
只想好方面,不想可行性?好啊

如果cb以後沒有像樓主一樣hihi,腦殘的人出現就好了 ...
mahiru 發表於 18-6-2011 15:08

你知唔知咩叫腦殘
腦殘就up唔到咁多廢話啦
作者: leungmartin    時間: 18-6-2011 22:49
啊?你在說什麼鬼話?
想一些做不到的東西再去實現?
只想好方面而不想可行?
給你幻想?
那麼首先,我要把你這 ...
s022335 發表於 18-6-2011 15:02

邊個變態咁勁,追我都有排,仲要上西天,仲要係隨便的變態,個變態最小都要係老手,,唔好同我講老手都隨便的變態
作者: s022335    時間: 18-6-2011 23:56
小子 看來你子彈吃不夠 想多吃好幾發
首先你絕對比逆音腦殘
最少逆音不會作多餘的幻想
第二 我說變態會指誰?當然是說自己
送你上西天很易的
隨便一台5炮魯德送你回家叫媽媽
要記得 那場我放水和你打
一部無強化破壞神 用2次都打到你半死不活
最後還說苦戰不打
你說呢?
作者: 噬神    時間: 19-6-2011 11:15
邊個變態咁勁,追我都有排,仲要上西天,仲要係隨便的變態,個變態最小都要係老手,,唔好同我講老手都隨 ...
leungmartin 發表於 18-6-2011 22:49

話說 追你有排?唔覺=] 送你上西天亦唔難
本神表示一隻覺娘+蜂男am 輕鬆轟你下來
還是你想試試比核彈娘全力追殺?
我都想看看煙花核爆表演呀~
ps:本神可不是變態 亦不是老手 本神只是一個會用核彈娘衝到一線看煙花核爆表演的菜鳥

小子 看來你子彈吃不夠 想多吃好幾發
首先你絕對比逆音腦殘
最少逆音不會作多餘的幻想
第二 我說變態會指誰 ...
s022335 發表於 18-6-2011 23:56

不  逆音的大腦絕對是正常的
本神做證! 從沒看過逆音做任何(ry的幻想
第二 變態的話 不用你出手
連傳說中天元大師的霸氣狙他都未必打得過
ps:為啥本神在國服沒看過他用傳說中的三位一體藍翼戰隊以外的機打國戰~
     真想知沒沒藍翼bs他真的能逃得掉嗎

呀 差不多時候轉頭像(潛水)
作者: leungmartin    時間: 19-6-2011 11:18
回復 25# s022335

你都不是新手叫隨便的變態咩?,你攞砲打空係會苦戰,仲有果陣都未強化完
作者: leungmartin    時間: 19-6-2011 11:28

我仲有用時雨`織天使`破壞者第一名,你見我成日用係因為無人可以打爆我,叫我轉機
用基拉走你都見過啦
作者: 噬神    時間: 19-6-2011 11:38
我仲有用時雨`織天使`破壞者第一名,你見我成日用係因為無人可以打爆我,叫我轉機 ...
leungmartin 發表於 19-6-2011 11:28

什麼來的~ 沒見過
破壞者?.? 喔  就算出都只會更快爆掉
時雨?.? 你肯定在莉莉bd7出了的現在 psy對nova你能贏?
要被人打爆嘛 很簡單 你不進限制場就可以了

ps:別叫我進 本神可進不到限制場呀囧
       真想進只有一堆菜鳥限制場呀
作者: mahiru    時間: 19-6-2011 15:56
你知唔知咩叫腦殘
腦殘就up唔到咁多廢話啦
leungmartin 發表於 18-6-2011 22:38

你都知自己在說廢話啊?
果然是m(ry
被人圍插就那麼興奮嗎?w

腦殘不等於語言障礙,說不到話啊(ry
作者: s022335    時間: 19-6-2011 16:11

創神去看看醫生吧
等等 腦殘好像沒藥醫
先說說 沒人打你是因為你沒攻擊的價值
你只會走來走去 是人都懶得打你
要打也是打最有威脅的 像是松鼠 音姬大叔 無良叔 虎叔 安東尼 (以下略)
像你這種只會走 攻擊輸出不高的垃圾 沒人會用時間打你
所以你見我打你都因你打據 平時?
打都不打你 浪費時間 把你skip掉
叫你轉機是因為你輸出低 有第一有屁用
好吧 好好想想自己的實力到那吧 腦殘創神

話說你說我破神沒強化完?
你說什麼神話?
那台只是武器試用機 像是用雙向導彈之類的LL武
最好我會連實驗機都會強化 我家的魯德連強化也沒強化過
你最好有看過我國戰用破神
一台武器試用機打到你半死
會寫嗎? 「恥」字

話說你真的看不懂我用變態這個詞的意思
你有學好中文嗎?
我不是指實力 是指性的方面
好了 334都很愛搞相關語
看看你的死樣 就知你中文實有一級了
作者: 64372764    時間: 19-6-2011 16:20

on9...
作者: a0078910    時間: 19-6-2011 17:10
音姬5係大叔 係偽娘(拖
講真以為係HK成日都都見到創某造某神
不過真係威脅 反正都只係識汁人雞
成日都見到紅血的某創某造某神 不過真係廢樹打=3=
打來哂時間(爆 講真要殺你 有幾難 之前重用隻自以為強好的亞基拉係到自HIGH(雖然都可以算係強好
你果隻真係是旦用隻都可以屈得死
作者: 噬神    時間: 19-6-2011 18:31
音姬5係大叔 係偽娘(拖
講真以為係HK成日都都見到創某造某神
不過真係威脅 反正都只係識汁人雞
成日都見到 ...
a0078910 發表於 19-6-2011 17:10

要屈的嗎?
不是1隻有櫻刀大的遙距捷達就能簡單殺掉嗎(ry
明明就是隻能輕易打下來虐的肥空
腦殘到L空當s/m空強化  L空的優勢全沒了體型又不是縮到s/m
連s/m強化完都能有10以上的tgh 你L空強完沒15都還敢拿出來
你到底是搞錯了L空特性 還是根本不會tune呀
L空可是火力與防優先呀  低血低防的L空算什麼呀
又不是雷帝bd那種能縮到跟m一樣
有天狗bs就很威? 有空翻就很威?
有天狗都只是給二次機會人打你 有空翻用不好都只是加快落地時間
L空脆成這樣還沒急降 還要0wlk? 你當真的有個神字就打不死?
是沒人打你 不是你打不死  
還在團頻說什麼別人自知打不過你所以不打你  難道你就沒想過是因根本打你都沒意義。
真的是打不過你就不是不打 是圍殺吧  認為個個都只會像你一樣為求保命是逃不打?

ps:手機回文打到手痛  回家等你應
作者: leungmartin    時間: 19-6-2011 21:39

我承認大碼空只係砲灰多,但係我都用得佢禁勁,證明我強啦,,你地試下用基拉,超昜死,死左又扣分多,宜家國服轉左部藍翼,我勁左多多倍,<某神>見識過,同我單挑左兩次,結果win哂
我用基拉-廢機
就證明左本人強,
(你地試下用基拉,一定會被人秒殺)只是用部織天`雷帝`藍翼等的人靠機體能力,如果用基拉實死得
作者: 噬神    時間: 19-6-2011 21:50
我承認大碼空只係砲灰多,但係我都用得佢禁勁,證明我強啦,,你地試下用基拉,超昜死,死左又扣分多,宜家國服轉 ...
leungmartin 發表於 19-6-2011 21:39

第一
L空唔係炮灰  L空都做到炮灰就係你問題 唔係機問題
第二
唔認為你用得勁  L空你都可以當炮灰 證明勁唔到去邊
第三
亞基一D都唔易死(一隻就算輕量化都上到550血既L空都叫易死?)
第四
亞基死左 扣分唔算多 中上ONLY(千1千2 cost都叫高既話 我冇野講=3=)
第五
你同我打果2場 我話左比你知好幾次
你係咁LAG  明明打中你都唔扣血
下秒就已經閃左係我後面射緊
如果係話神閃都係你實力 咁我冇野講
打羸冇tune既5lv水鳥真的代表你很強嗎?
要不要現在再打場? 雖然我還未有材料去tune空~  但只少空我有武用了www
(話說你閃到真係超神 呢秒係我面前 下秒就係我後面 仲冇啦啦冇左百幾血 我真係唔知見識D咩)
第六
用亞基都死得? 我打國戰(無限制)用22FLY雷娘都未死喎 請解釋點死得~
作者: s022335    時間: 19-6-2011 22:25

算吧你 腦殘真的沒藥醫
又說自己炮灰又說自己強
什麼鬼 超矛盾 中文給你0分
你死的多不化表難用
L空啊老兄 500多血啊
真多易死嗎? 要被吃剩100多也難啊
管你用什麼翼 到最後還不是炮灰

你好像什麼都沒回答啊
請正視你逃的問題
請正視你太弱才沒人打的問題
請正視你根本就是垃圾的問題

話說好像都離題了
請正視我第一篇回覆
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 16:15

回復 36# 噬神

禁你在港服又唔用,只係覺得無前途
  L空沒有如電帝`g之翼等核心或bs有特殊性,而且低防的空只會是炮灰
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 16:35
回復 37# s022335

被人圍,令你狂硬直,血量急降,幾多血都係死,如其送死,倒不如先走,之後玩突襲取多幾分仲好,唔好比人圍有獎咩,單獨行動,見就死走人仲好
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 16:42
之前新手果陣,以為隊友靠得住,結果對面成班人殺到,唔走等sm,定係自殺等完場,hkcb圍人係禁強,係紅國多新手唔識圍人
作者: mahiru    時間: 20-6-2011 16:55
回復  s022335

唔好比人圍有獎咩,單獨行動,見就死走人仲好
leungmartin 發表於 20-6-2011 16:35

比人圍真的有獎的,leadership(ry
(前提是你避彈能力高,被人圍時避到彈)

看你貢獻值那麼低都知甚麼事了
別拿限制場那些出來說~_~
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 17:26
有無人教我拍片
作者: 噬神    時間: 20-6-2011 19:37
回復  噬神
禁你在港服又唔用,只係覺得無前途
  L空沒有如電帝`g之翼等核心或bs有特殊性,而且低防 ...
leungmartin 發表於 20-6-2011 16:15

L空沒雷帝沒G翼會死?  等等 G翼真的有用嗎???
不好意思 我L空用雷娘/TYPE-F的
BS有特殊性? 我沒有 只是TYPE-F BS/捷改BS
低防? 隨便一隻L空都有15tgh 500血上 真的會低?
我想除了天狗bd 沒L空能低過10TGH吧=_=

只tune了bs(fly)的5lv type-f都有20tgh 493血 你真的肯定L空易死?
還有 我港服有用L空的=] 只是你不知而已=w=
難到L空要用到拿出來POST>?WWW
小天狼你沒見過嗎? 還特地裝了大頭hdj的說
回復  s022335
    被人圍,令你狂硬直,血量急降,幾多血都係死,如其送死,倒不如先走,之後玩突襲取多幾分 ...
leungmartin 發表於 20-6-2011 16:35

這只是因為你玩混戰
比人圍 不是問題 本神場場都比人圍
成日拎被圍獎
血量急降? 你40fly走唔甩咩
tgh夠高 食左唔痛~
幾多血都係死 正常 不過係睇你點死wwww
單獨行動 見死就走 只係證明你同人合左既能力差
唔識配合  佢唔配合你 你配合下佢會死既?
比人圍真的有獎的,leadership(ry
(前提是你避彈能力高,被人圍時避到彈)

看你貢獻值那麼低都知甚麼事了
...
mahiru 發表於 20-6-2011 16:55

本人現在10場有7場拿leadership了. . .
吸彈力過強. . .(非限制場~)
作者: a0078910    時間: 20-6-2011 20:03
L空係砲灰 你用就係
L空有雷娘AM3就真係可以開無雙 雷帝BS可成次要
果支勁變態的雷槍 又如空中的電池砲
是旦射隻陸都5X LA 重要有祊400速 想5中都幾難
硬直高 又快 係就係要集氣 L空高TGH加TEC用E支野真係玩哂
←JPS成日都被SM
作者: mahiru    時間: 20-6-2011 20:34
L空係砲灰 你用就係
是 ...
a0078910 發表於 20-6-2011 20:03

還有穿盾
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 20:40
我只係想問在港服用幾多錢至有以上機體?

我知你基拉,但你
覺得佢廢咪唔用 
在港服可用rt直接買既大碼得基拉,有國服`日服禁好?港服啲好機,都要抽神機率扭蛋,抽極都唔中
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 20:48
回復 43# 噬神

但係你的貢獻加負累值比我只有貢獻無負累值的低
作者: 噬神    時間: 20-6-2011 20:50
L空係砲灰 你用就係
是 ...
a0078910 發表於 20-6-2011 20:03

被sm+1
果支我都想抽呀
可惜抽左我半副身家都冇
唯有用星雲=_=
果支 係好邪惡既野
用得差 輸出同星雲差唔多
用得好 輸出比星雲高n倍
又快又遠www 輸出高
唔止打陸痛 打炮都係一樣
硬直? 中一彈都定係度比你打了
作者: 零秋F-火鳥    時間: 20-6-2011 21:09
哈哈哈  要機體/武器性能的嗎?! 好像我這些窮人大眾用uc機就好了~哈哈哈(奸笑
神你也變了課金戰士了(哭..
雖然我也是~(算是吧..
作者: 噬神    時間: 20-6-2011 21:39
我只係想問在港服用幾多錢至有以上機體?

我知你基拉,但你
覺得佢廢咪唔用 
在港服可用rt直接買既大碼得基 ...
leungmartin 發表於 20-6-2011 20:40

第一 唔係覺得廢而唔用
係未強化而唔用 反正果整完亞基都可始玩IVIS了
第二 冇國服日服好 唔係問題
回復  噬神
   但係你的貢獻加負累值比我只有貢獻無負累值的低
leungmartin 發表於 20-6-2011 20:48

你肯定? 無貢獻高分過我?   

隨便一隻白痴格打無限制都有這樣的分 那1205cost是完場一刻死的
你打來看看  
呀 差點忘了你是打限制場
由於本人ac打不到限制場
所以借SZ AC一用
入限制場打了一次

不信是我打的就去問SZ吧
作者: 噬神    時間: 20-6-2011 21:48
哈哈哈  要機體/武器性能的嗎?! 好像我這些窮人大眾用uc機就好了~哈哈哈(奸笑
神你也變了課金戰士了(哭..
...
零秋F-火鳥 發表於 20-6-2011 21:09

我還沒到SZ級數 只是輕課而已
但不知為何最近運氣不好
抽IVIS抽到要賣家當了
作者: leungmartin    時間: 20-6-2011 22:04
回復 49# 零秋F-火鳥

我想問你仲有無玩超時空?咩服?
作者: 小瓏    時間: 21-6-2011 14:14
我還沒到SZ級數 只是輕課而已
但不知為何最近運氣不好
抽IVIS抽到要賣家當了 ...
噬神 發表於 20-6-2011 21:48

賣家當還叫輕課嗎W
作者: a0078910    時間: 21-6-2011 14:32
係JPS用左400RT就入手小愛(拖
冇空番 完全5識用MB空呀(淚
用玄武有隻覺娘傳VIP我= =殺完我就走人
陸機又俾雷娘AM3哈...
BR又上升變到下跌....只好用番支強好的帕拉改
作者: 噬神    時間: 21-6-2011 16:28
賣家當還叫輕課嗎W
小瓏 發表於 21-6-2011 14:14

本神只係為左再一次以Ivis出陣先賣家當=3=
抽其他機要我賣家當 沒可能=3= (蜂娘可能要賣家當. . .)
作者: plk111    時間: 23-6-2011 15:33
大家…(通訊切斷
.................
...................
...
考試最後二科,偷用電腦女神上
stage我有個,星一post(神哥看過,問他

............................(反應消失
作者: 噬神    時間: 23-6-2011 21:13
死亡醬! 別死呀 要頂著呀!
考完試就有得玩了!

話說 國服新蛋機 好想要. . .清水醬超萌
呀呢~ 紅藍翼失散多年既兄弟 黑翼出場了?
睇呢到我整三位一體既時候了+.+(黑翼戰隊!  去抽蛋先
作者: leungmartin    時間: 23-6-2011 23:56
星期六就可以玩cb,
本神仲有24小時復活啦!!!
作者: 噬神    時間: 24-6-2011 00:16
星期六就可以玩cb,
本神仲有24小時復活啦!!!
leungmartin 發表於 23-6-2011 23:56

真正的神是年中無休的~
神打機都會比人限制的嗎?.?
作者: 23953704    時間: 24-6-2011 01:19
蜂娘可能要賣家當

蜂娘,Ivis賣家當......
Lily EVE真的要賣家當
為蜂娘賣家當真是愚蠢,10Lv MB蜂娘+空翻在無限制場得分少於長劍
作者: leungmartin    時間: 24-6-2011 02:00
回復 59# 噬神

神都係人,只不過能夠做到一般人做不到的,所以為神
作者: 噬神    時間: 24-6-2011 07:54
回復 61# leungmartin

所以神能夠年中無休
人唔可以 而你要休 所以唔係神
作者: a0078910    時間: 24-6-2011 11:03
死亡加油 5好死呀 我又要玩死亡整的MAP(拖
最近又整左個大得有D過分的MAP 要玩嗎(拖
其實5係黑翼係紫翼(真的
←考試照可以玩電腦 比平時玩得更耐了(拖
雖然我岩岩果個星期四考哂了=3=
作者: 噬神    時間: 24-6-2011 21:17
死亡加油 5好死呀 我又要玩死亡整的MAP(拖
最近又整左個大得有D過分的MAP 要玩嗎(拖
其實5係黑翼係紫翼(真 ...
a0078910 發表於 24-6-2011 11:03

nonono 佢個名係叫黑. . .
所以先叫佢黑翼www
但對翼d光係紫色=_=
唔緊要 總之到我要整三位一體了(三位一體兔妹失敗 差1隻兔妹)
作者: motaswecx    時間: 24-7-2011 16:57
比人呃左時間...
作者: 噬神    時間: 24-7-2011 20:01
咁你又回
你係話邊樣呃左你時間先
樓主定路人們
作者: plk111    時間: 24-7-2011 22:12
........................................
新機沒有 [哭......
舊機一推 (ry......
$115 Orz......
不如意!!!!!!!!!

fatel....
比你AC我(怨~~~~(說笑,不用當真)
作者: 噬神    時間: 25-7-2011 09:06
死亡醬的話可以喔
借你玩@.@
作者: motaswecx    時間: 26-7-2011 02:12
沒救了 這傢伙
第1點 無理
第2點 你搞倒不如我搞
第3點 沒人會這樣閒搞合併 光是lag的問題就煩死人了
第4點 ...
s022335 發表於 14-6-2011 12:54

講得好好!
作者: motaswecx    時間: 26-7-2011 02:13
咁你又回
你係話邊樣呃左你時間先
樓主定路人們
噬神 發表於 24-7-2011 20:01

樓主發埋咁既無聊野,好想話下佢,鐘意cb唔想佢汁既簡單方法(當初狂掃點,變第2個安東尼)
作者: 跳龜戰士    時間: 26-7-2011 10:27
有可能o既....好似破壞者咁...加個CN 個字就有新機啦!!!名字1.: CN2  名字2:CN3....不過性能不同(本人唔係話緊部野唔好...只針對緊張貼)

呢張貼令我想殺[(小學)雞](反枱.......
作者: motaswecx    時間: 27-7-2011 00:43
回復 71# 跳龜戰士

人地都係愛cb姐,無罪的

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontacwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2