樂古Nakuz

標題: 我是新手... [打印本頁]

作者: a0311031    時間: 26-7-2011 12:12
標題: 我是新手...
是咁的,最近食飽飯冇野做想睇下有乜game玩
比我搵到呢隻game,
我想問:國服係唔係英文架?
          可唔可以ch做中文?
          仲有,新手在這,搵人教我玩唔該...
作者: 噬神    時間: 26-7-2011 14:29
1: 國服係英文
2: 冇得轉
3:你咩國?.? 紅/藍/綠?
   幫你唔係唔得 但你想問咩

ps:我超廢 教得唔好咪插
作者: motaswecx    時間: 26-7-2011 21:09
我都係新手,搵人送下rt比我買機沖40tec,fly。
作者: drgon123    時間: 26-7-2011 22:56
回復 3# motaswecx
玩家行為
MMORPG中「小白」一詞,通常是用來形容作出新手行為搶怪偷寶洗頻等厭惡性行為的玩家。是由白目簡化而來的俗語,原與白目同意,後來成為網絡遊戲專有的辭語

記住唔好做呢d野(第一個幫打怪唔計)
作者: motaswecx    時間: 27-7-2011 00:41
你呢d野係cb唔岩用,改改佢,我只有新手行為=我係新手(好合題)
作者: motaswecx    時間: 27-7-2011 00:42
回復 4# drgon123

仲有!我要沖機洗唔洗叫你地幫我啊!自已無手無腳去打料強化咩。
作者: 噬神    時間: 27-7-2011 17:16

咁你有手有腳自己唔去賺錢買點
做咩伸手問人拎

果頭伸手問人拎 轉頭就話自己有手有腳
係呀 你有手有腳 不過唔係自力更生 係伸隻手去問人
(笑 好一個自相矛盾
作者: 23953704    時間: 27-7-2011 17:33

放AC中~2000HKD(可議價)
作者: motaswecx    時間: 27-7-2011 19:32
回復 7# 噬神

我都無問人拎料,我只係話我有手有腳打料姐。不過我之前講既野只是講笑,佢點比點數我..?
作者: NGLEO    時間: 28-7-2011 14:20
回復 8# 23953704

你有D咩要2000-.-
作者: plk111    時間: 28-7-2011 15:12
$2000= =....
不用理他= =
>>>a0311031
motaswecx 不用理
你入HKS clan
幫到你XD
WIZ : 江東之虎
BRD :五子,魚生
DOS :.......好少,有也不多強人(也許
本人DeatHSabeR
可問下我
格好D =w=|||
作者: 噬神    時間: 28-7-2011 16:29
回復  噬神

我都無問人拎料,我只係話我有手有腳打料姐。不過我之前講既野只是講笑,佢點比點數我.. ...
motaswecx 發表於 27-7-2011 19:32

要比點人好難?
你比個ac佢就可以了
回復  23953704

NGLEO 發表於 28-7-2011 14:20

唔好講笑 佢ac真係一大堆你比成2千幾都抽唔到幾隻既廚物
加上課金獎品一大堆
作者: motaswecx    時間: 28-7-2011 16:44
回復 12# 噬神

第1,佢肯唔肯比我先,第2,我咁大風險比個ac佢,死得人多了,第3,要問都唔問佢啦。
作者: motaswecx    時間: 28-7-2011 16:46
回復 10# NGLEO

一堆機體,最簡單的說是機娘一堆,無莉莉或ivis請去死。
作者: 噬神    時間: 28-7-2011 16:50
回復  NGLEO

一堆機體,最簡單的說是機娘一堆,無莉莉或ivis請去死。
motaswecx 發表於 28-7-2011 16:46

哦 我冇ivis得艾爾莎 我去死下先
傻仔 連ivis係國服修改弱化左都唔知
ivis係國服已失去最強陸機之名
未用過ivis唔好叫人冇ivis去死

你係有既 咁拎你隻ivis同我打場好冇?
唔屈你射 到時睇下邊個去死好冇=]
作者: motaswecx    時間: 28-7-2011 16:57
回復 15# 噬神

你唔明我講咩?我話緊賣ac果個人賣2000hkd,唔關你事加你講錯野。(ivis同莉莉起碼仲值錢)
作者: 噬神    時間: 28-7-2011 17:10
回復  噬神

你唔明我講咩?我話緊賣ac果個人賣2000hkd,唔關你事加你講錯野。(ivis同莉莉起碼仲值錢) ...
motaswecx 發表於 28-7-2011 16:57

邊q隻莉莉先
莉莉bd成8個
如果係eve既話 都唔止2000千啦
仲有 ivis一d都唔值錢
你當係港服呀
ivis係國服多的是
加上修改到會比柏尼娘 大劍大斧秒殺
咁都叫值錢?  除左個樣仲係咁萌之外 我諗唔到有咩咁值錢
究竟係我講錯野 定係你唔明
作者: babyken520    時間: 28-7-2011 19:56

我ac都雙雷帝bs雷帝*1
大劍*1
lily*2
咩都有d
都放左好多HKD落去
總之岩新手玩
可以+我msn
a0pk123@yahoo.com.hk

作者: pui-970172    時間: 28-7-2011 20:02
motaswecx別再發帖了 講多錯多- -

話說樓主
小弟也有綠國黑十字AC一個
只有零子wwwwww
荒廢甚久 喜歡也可拿去
._.雖然AC不及樓上強就是...
作者: 23953704    時間: 28-7-2011 21:25

Crim Ver.Summer with Fire work{too hot~}

The sky is so beauty,when you feel bad or regrat,just see the sky...

唔好講笑 佢ac真係一大堆你比成2千幾都抽唔到幾隻既廚物
加上課金獎品一大堆

Thanks,but I don't think so , I just got a life in CB

$2000= =....
不用理他= =

but I can finish you much time

because I played CB 1 years and joining Hotglue,so I can easy to take any 'jack so'~
作者: motaswecx    時間: 28-7-2011 22:25
回復 17# 噬神

ivis用來收藏下都好。我就係想知佢邊個莉莉bd
作者: 噬神    時間: 28-7-2011 22:32
回復 21# motaswecx

有得睇冇得用(笑
雖然比你拎到出呢都冇咩用
國戰已見識過你既實力
作者: 跳龜戰士    時間: 29-7-2011 14:32
....想講...係國服用uc換點都得啦...用左幾個星期已用uc賺得一部80rt o既[火陷男[雀]](港服好似係咁叫架)
作者: 噬神    時間: 29-7-2011 16:32
估唔到有人會買火男(逃
作者: pui-970172    時間: 29-7-2011 23:59
火男劍型才是王道(拇指
作者: 噬神    時間: 30-7-2011 10:07
am5嗎
除了 am5
火男am2~4都係靠自殘=_=

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontacwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2