樂古Nakuz

標題: 覺娘(Lv6)強化洞問題 [打印本頁]

作者: 跳龜戰士    時間: 2-8-2011 23:15
標題: 覺娘(Lv6)強化洞問題
如題.

我次次只強化完1次,後差唔多就唔再強化到啦!!

唔通一定要買幸運符20%/30%?要RT- -我次次都用10%的,,但次次都只可強化1洞!!
作者: drgon123    時間: 3-8-2011 11:40
之前,我去強化,點知全部失敗- -2個am同bs
作者: kelu11    時間: 3-8-2011 11:59
成功與失敗 只是一線之差
看人品吧
作者: kelu11    時間: 3-8-2011 11:59
成功與失敗 只是一線之差
看人品吧
作者: 噬神    時間: 3-8-2011 14:26
tune艾爾莎一隻手就爆13個金防的廢人路過
作者: 跳龜戰士    時間: 4-8-2011 12:44
全部都係廢UP,呃post- -
作者: drgon123    時間: 4-8-2011 13:15
回復 6# 跳龜戰士

你都差唔多:)
作者: s022335    時間: 4-8-2011 14:00
強化看人品
就這
話說5000uc的+10%也很好用
人品不夠好就用用看
作者: 噬神    時間: 4-8-2011 15:49
強化波用唔用睇你 覺得唔夠人品就用啦
防爆既話 冇後備又唔想冇左件野就用啦
作者: kelu11    時間: 4-8-2011 16:22
琴日強化只係失敗左兩次
低人品的我都有好運的一天呢
作者: a0078910    時間: 4-8-2011 20:48
強小愛AM媛速 2次咩強化波咩防都5用2次成攻的人路過(岩岩好人品爆發
強WLK6次55% 失敗的人路過(明明55%最易成功(淚
作者: 跳龜戰士    時間: 4-8-2011 21:16
回復 7# drgon123

我呃post,我問野咋,小朋友...你冇野呀?你唔識/唔想答,可以離開,唔洗入黎.個題目唔吸引,唔好入囉...個問題/內容唔岩你...走囉,唔洗講廢話...仲要話我呃post?如果我係呃post就唔會問呢D問題啦...會話:[CB好處]啦!!
作者: drgon123    時間: 4-8-2011 22:36
回復 12# 跳龜戰士
我幾時話你呃post,人地話講下笑你就話人無意義
作者: kingfaiz    時間: 5-8-2011 00:27
我港服強化捷達到40fly(強加2飛)每次40%我都成功左好多次,只失敗一次,人品超好的說,建議唔好強+3的,就算成功高過+2都會失敗。
作者: mahiru    時間: 5-8-2011 01:34
去扭幾隻3s gp am回來硬上is ok~_~
作者: 噬神    時間: 5-8-2011 08:50
只要有後備 防爆都唔洗
可惜我果d全部冇後備(哀
有心拎去tune既仲要10隻有8隻係全身鎖定(淚
作者: 跳龜戰士    時間: 6-8-2011 16:47
我港服強化捷達到40fly(強加2飛)每次40%我都成功左好多次,只失敗一次,人品超好的說,建議唔好強+3的,就 ...
kingfaiz 發表於 5-8-2011 00:27

你係港服叫咩名?!我認識o既人係港服可以用機動捷達升到40fly得一個,佢就係叫--------囧kai囧!!!!
作者: s022335    時間: 6-8-2011 23:02
話說何謂「認識o既人係港服可以用機動捷達升到40fly得一個」?
港服一地40fly捷達你還真夠會說笑
話說我不認為他叫用到
畢竟我用制式裝備一盾一等離子槍(3200uc那支)就k掉他了
作者: mahiru    時間: 6-8-2011 23:50
抱歉我港服只有40fly劍鳥
作者: 噬神    時間: 7-8-2011 19:31
話說何謂「認識o既人係港服可以用機動捷達升到40fly得一個」?
港服一地40fly捷達你還真夠會說笑
話說我不認 ...
s022335 發表於 6-8-2011 23:02

嘛 他說的是用捷達升到40fly而已 ~
沒說用40fly打羸人呀

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontacwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2