樂古Nakuz

標題: 說好的1P1呢 [打印本頁]

作者: 戰虎    時間: 28-1-2012 17:29
標題: 說好的1P1呢

今日老虎我遇到CC開1P1
原本好地地打完一場就再打
誰知道他是兩人一體=]?

對話因彈game無法post上

作者: CTWO    時間: 28-1-2012 17:49
得你一個把,我地兩個都要打把架=]
作者: CTWO    時間: 28-1-2012 17:50
唔夠數唯有共用一個把
作者: NGLEO    時間: 30-1-2012 13:08
老虎,到國服,拙者掩護
作者: NGLEO    時間: 30-1-2012 13:09
這個就是你的回答嗎?
這樣的話,就來吧........最終的....最終的最後!就讓我和你來整合!問答無用!
作者: 零秋F-火鳥    時間: 30-1-2012 13:21
哇~~msms妹跟虎妹要[合體]了嗎>口<~~~hey~~花生一客~
作者: 戰虎    時間: 30-1-2012 17:53

我開呢個post其實都系呃下分
好耐冇post,求其post下D低能野,版主們唔好怪虎
至於合體方面,我唔系D乜乜戰隊,系唔需要既,況且想合體就同我死返去C21
最後一句For 有意欲想叫呢個post收皮既C.C們,你認真就輸了
作者: s022335    時間: 30-1-2012 21:22
大叔對不可燃垃圾笑而不語

順便說說 不可燃垃圾到那都是不可燃
少在囂張了
連自己不能回收也不知道
超可悲
作者: NGLEO    時間: 30-1-2012 21:26
合體是指創聖大天使嗎?要叫上「創聖合體!GO!アクエリオン!!」嗎?
作者: 戰虎    時間: 30-1-2012 22:12
大叔對不可燃垃圾笑而不語

順便說說 不可燃垃圾到那都是不可燃
少在囂張了
連自己不能回收也不知道
超可悲 ...
s022335 發表於 30-1-2012 21:22

根據FB,真相是兩位是被我咬過CC和king生
      並非分體
作者: 戰虎    時間: 30-1-2012 22:13
合體是指創聖大天使嗎?要叫上「創聖合體!GO!アクエリオン!!」嗎?
NGLEO 發表於 30-1-2012 21:26

作者: CTWO    時間: 31-1-2012 18:47
可惜.你咬人唔痛,我只係睇唔過眼有人又串又廢又低能,你鐘意係到發膠我都無計=]
作者: 噬神    時間: 31-1-2012 21:29

呢句野由樓上果位神手講出口唔知點解等別有笑點

(要發膠死埋一邊唔好逼人話你  自重下啦
明明自己又唔係勁 仲要係度話人廢 除左好笑真係唔知比既反應
自己人品都唔好得去邊 仲要話人
你講既果句真係可以原原本本咁套番落你身

講得出1P1但又變左2圍1 你智商都唔高得去邊
作者: 23953704    時間: 1-2-2012 17:34

唉,愚弟在樂古俾人串la
有冇諗過點解 ?點解會俾人串 ?
首先,我個場有send密碼,所以戰虎 是亂入的
所以戰虎亂入別人1 on 1場是錯的
所以戰虎被其餘正在1 on 1兩人圍毆是正常的
而且戰虎是說和c.c 1on1(注:c.c本來是輪更制的一個群體後來因為ac眾多,分裂為一個一個AC)
而且奧米加,戰虎和噬神是針對別人的嘴砲(喜歡這句的話可以在這post post讚~)
所以你對他們說甚麼也是無意義的
愚弟
不過你還是改改自己的口氣
不要太串
作者: a0078910    時間: 1-2-2012 18:37

真想知虎係點亂入..未開始入了..你5識KICK人的嗎
開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎
作者: 戰虎    時間: 1-2-2012 20:09
開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎 ...
a0078910 發表於 1-2-2012 18:37

虎表示: pw:123
作者: 23953704    時間: 1-2-2012 21:21
開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎

願者上釣,不亂入就不會被S la
況且戰虎是說和c.c 1on1哦(注:c.c本來是輪更制的一個群體後來因為ac眾多,分裂為一個一個AC)
    虎表示: pw:123

願者上釣證實,原來知道PW就可以亂入哦~

別人願者上釣被人S,重要惡人先告狀 ?
話說我們無請你入來被我地S個wow~
作者: 噬神    時間: 1-2-2012 22:24
開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎 ...
a0078910 發表於 1-2-2012 18:37

算吧啦 我地講係冇用嫁
正如你所講 玩左咁耐有咩可能唔識踢人
而且 同一隊玩TK?
況且就算係開場前入
你當CC把口只識係呢度講野咩
果日我有上到雖然冇入場 (因為冇問PW
但我好清楚睇到有2場嫁
第一場係真正一打一
但第二場先有個亂入玩圍毆
信唔信 由你自己決定
我只係講出我知既野
作者: 23953704    時間: 1-2-2012 22:44
首先,我個場有send密碼,所以戰虎 是亂入的
所以戰虎亂入別人1 on 1場是錯的
所以戰虎被其餘正在1 on 1兩人圍毆是正常的
而且戰虎是說和c.c 1on1(注:c.c本來是輪更制的一個群體後來因為ac眾多,分裂為一個一個AC)
而且奧米加,戰虎和噬神是針對別人的嘴砲(喜歡這句的話可以在這post post讚~)
別人願者上釣被人S,重要惡人先告狀 ?
話說我們無請你入來被我地S個wow~
算吧啦 我地講係冇用嫁
正如你所講 玩左咁耐有咩可能唔識踢人
而且 同一隊玩TK?
況且就算係開場前入
你當CC把口只識係呢度講野咩
果日我有上到雖然冇入場 (因為冇問PW
但我好清楚睇到有2場嫁
第一場係真正一打一
但第二場先有個亂入玩圍毆
信唔信 由你自己決定
我只係講出我知既野

請不要回避問題
除非閣下已因為這是事實而無法嘴砲
作者: 噬神    時間: 1-2-2012 23:30
請不要回避問題
除非閣下已因為這是事實而無法嘴砲
23953704 發表於 1-2-2012 22:44

已回答左你既問題啦
你係咪真係連字都唔識睇呀
你話係戰虎係你同人一打一既時候亂入
咁請問我點解會見到你同佢打左2場
第一場得你同佢
第二場打打下多左個既?
究竟係邊個亂入呀
自己搵人亂入玩SM就話人自己亂入比你虐
請你搞番掂D因果次序先啦

順便提埋你
設定密碼係SET PW  唔係SEND PW

如果你係SEND PW既話咁戰虎又點叫亂入呀
自己比PW人仲話人亂入?

係你角度我地可能係見人就話
但都唔該你講野前真係諗清楚先講啦

最後補多句
CC係多人共用同單人共用 關一打一咩事呀
作者: CTWO    時間: 2-2-2012 02:13
細神請你了解
我地無迫佢亂入
係佢想被虐
先留係到打
佢想比c.c虐你又如何?
你妒忌?
仲有c.c=好多人,係佢要一個打c.c幾個。
作者: CTWO    時間: 2-2-2012 02:14
佢擺明抵死
作者: 噬神    時間: 2-2-2012 17:17
細神請你了解
我地無迫佢亂入
係佢想被虐
先留係到打
佢想比c.c虐你又如何?
你妒忌?
仲有c.c=好多人,係 ...
CTWO 發表於 2-2-2012 02:13

如果佢係為被虐先留低咁點解第二場有多個人既時候係中場入去
唔係一開波就係度
仲有 唔該自己睇圖
圖係明顯睇到BP上限2000
2000係一打一先會出現
咁就證明左佢係同你一打一緊既時候比人亂入去圍
唔係自己留低比人虐

所以唔該CC(指ID2字頭果位)
用你對眼睇清楚係邊個亂入啦
根本就唔係戰虎亂入
佢開場果時就係度
係果位人兄係開左波先入去玩圍毆渣

戰虎自己亂入被人虐?
似係你唔睇野亂咁講多D囉
作者: CTWO    時間: 2-2-2012 20:52
但佢之後點解仲要比c.c虐?
仲有佢之後都叫左無良黎2v2
但都係輸=]
作者: 噬神    時間: 2-2-2012 21:28
E家唔係講緊一打一咩=]
作者: 23953704    時間: 2-2-2012 22:41
奧米加,戰虎和噬神是針對別人的嘴砲(喜歡這句的話可以在這post post讚~)
他們說甚麼也是無意義的

作者: 噬神    時間: 3-2-2012 15:09
奧米加,戰虎和噬神是針對別人的嘴砲(喜歡這句的話可以在這post post讚~)
他們說甚麼也是無意義的 ...
23953704 發表於 2-2-2012 22:41

我針對你?
我只係同你講事實渣
你自己唔睇清楚就話人
比人指出事實就話人針對你?
唔好意思 我從來都唔會針對任何人
只會指出我所睇到既事實
作者: 23953704    時間: 3-2-2012 15:58
為了針對人而說謊,你的誠信好有限
而且帖主E+又默認左自己亂入的行為<又出來搵籍口吧~樓主
你不要為左面子一個大話蓋一個大話
面是人地俾,自已掉既
樓主喜歡搵自己D樣衰野出來講我地都無辨法
你地三個'論壇霸主'網路欺凌左幾多人自已心知肚明吧<是你迫我講的,不用我逐個逐個同你數吧~
作者: 噬神    時間: 3-2-2012 18:43

圖都有埋仲話我講大話

你地三個'論壇霸主'網路欺凌左幾多人自已心知肚明吧<是你迫我講的,不用我逐個逐個同你數吧~
我幾時有欺凌過人
作者: 23953704    時間: 3-2-2012 21:08

圖都有埋仲話我講大話

我幾時有欺凌過人

圖沒有表明樓主不是亂入而被SM
不要死雞撐飯蓋吧噬神
61的超電磁砲Post,MSMA的CB Gal Game Post,我的模型Post....等
你地三個論壇霸主夠膽話自已無事 ?
講過la'面是人地俾,自已掉既'
噬神究竟你知5知乜叫謙恥??
作者: A859378907    時間: 3-2-2012 21:29
算數啦大家
作者: NGLEO    時間: 4-2-2012 01:16
算吧啦!一個二個!同我講禮義譧!?
打得呢隻game,有幾多人無轉盟,無玩過新手,無放過火燒親自已友,無一大堆圍著人打,無見到隊友就死唔救,無汁過10隻8隻雞,無意氣用事......
你樣樣都無你唔係無恥,你係有恥無禮義譧
作者: s022335    時間: 4-2-2012 10:51
虎叔亂入 <-笑點所在
請問只有2個人而2人同隊時要怎樣才能開始?
作者: 戰虎    時間: 4-2-2012 15:07
不要死雞撐飯蓋吧噬神
61的超電磁砲Post,MSMA的CB Gal Game Post,我的模型 ...
23953704 發表於 3-2-2012 21:08

隊伍戰只有1p1才是2000BP啦高手
   別再死撐啦好不好?
   如果你要拉上網絡欺凌的話,求欺凌證據
   我一直都是只對事不對人
   天元:個幾張Kai都冇人有的帖
   MSMA:我記得冇回過
   你:個模型垃圾都咁都可以高賣
    你說我們欺凌? 不如檢討一下自己的問題吧?
作者: 噬神    時間: 4-2-2012 17:03
不要死雞撐飯蓋吧噬神
61的超電磁砲Post,MSMA的CB Gal Game Post,我的模型 ...
23953704 發表於 3-2-2012 21:08

圖冇表明?
你唔好扮野啦
我唔信你玩咁耐CB唔知隊戰1打1先會出現2000BP
仲有天元個超電磁砲POST我只係話過佢拍得唔似 點解=欺凌
MSMA的GAL GAME POST 成班係度講唔好搞邊D角色又叫欺凌?
你既模型POST你自己諗清楚我有冇嘈過你
由頭到尾我都只講過對你隻空娘既感想同回應其他人
亦只係問你點解要做唔做一隻再似D 跟番原作既
而我唯一係你個模型POST用過較激字眼既亦只有你話不想回不會用FB的腦残文盲
咁樣叫欺凌你?

定係你想我將我係你個模型POST度既所有回應COPY哂出呢比你自己睇清楚

到底係我死雞撐飯蓋定係你唔睇清楚就亂話我
作者: 23953704    時間: 4-2-2012 19:01
三人組死雞撐飯蓋證明
不知謙恥證明
無意義再回post
作者: s022335    時間: 4-2-2012 19:10
樓上的詞窮了
怎算?
我們有理據 你呢?
半點理據也沒有
不知恥的是你
作者: 噬神    時間: 4-2-2012 21:36
三人組死雞撐飯蓋證明
不知謙恥證明
無意義再回post
23953704 發表於 4-2-2012 19:01

要話人都唔該比D理據啦=-=
第一我由頭到尾都冇死雞撐飯蓋
第二不知廉恥果位 係一直唔睇清楚成隻事就話人既你唔係我

最後要話人就搵番D實在既理據啦
成日話人針對你 但到底係你自己唔要面定係我地屈你 你自己心知啦
作者: CTWO    時間: 4-2-2012 23:16
回復 37# s022335

點解人地唔想理你就話人詞窮,你好勁??
作者: CTWO    時間: 4-2-2012 23:18
而家事實上係戰虎亂入不敵C.C,就串通針對C.C,不夠串就死要挽回面子,3個無人品的新手=]
作者: CTWO    時間: 4-2-2012 23:18
而家事實上係戰虎亂入不敵C.C,就串通針對C.C,不夠串就死要挽回面子,3個無人品的新手=]
作者: 噬神    時間: 4-2-2012 23:24
而家事實上係戰虎亂入不敵C.C,就串通針對C.C,不夠串就死要挽回面子,3個無人品的新手=] ...
CTWO 發表於 4-2-2012 23:18

你要講事實係OK
但樓主張圖都證明左佢唔係亂入果個
無論點睇 如果佢係亂入 根本冇可能會係BP2000既情況下自己一隊
咁點解你地仲係一直強調佢係亂入果個呢
而且根本唔關串唔串事 (我有串過CC?
而我由此至終都冇針對過佢
另外 要講冇品
我唔認為一個有哂證據都仲係度屈人既人會有資格話我冇品
而我亦唔認為我新手得過你

到最後忍唔住都要講埋出呢
唔好死要面錯左又唔認 仲要話番人
明明自己根本冇理據
一直話樓主係亂入果個
但由頭到尾都冇任何既證據去支持你自己既講法
到底係邊個死要面

原本MAMS今日係RC搵我 叫我放手唔好再理
本來我都答左唔再理
但你同CC2個人明明錯左都唔認
仲要話番我轉頭?
作者: CTWO    時間: 4-2-2012 23:30
但佢最後都係輸左.你講咩都廢
作者: 噬神    時間: 4-2-2012 23:36
但佢最後都係輸左.你講咩都廢
CTWO 發表於 4-2-2012 23:30

咪離題分散注意力啦你
由頭到尾都唔係講緊佢贏定輸
係講有人亂入玩圍毆渣
作者: s022335    時間: 5-2-2012 19:37

好吧 要證據是嗎

1.2人同隊時不能開始

2.如果2人先開始 而2人不同隊 後來有人亂入 cost為2000

3.如果3人開始 直接2打1 cost為4000

這證明了 根據以上不同的情況
又最接近(應該是說一樣)虎叔的圖
只有情況2
為保障朋友的權益 名和對話消掉
最後 請cc學一學寫恥字
作者: NGLEO    時間: 8-2-2012 23:29
好心啦KINGc,不要再吵了.....你輸左咪輸左囉....
作者: 23953704    時間: 9-2-2012 10:41
還是無人答到我為何戰虎會願者上釣(不要回避問題,最大問題) ?
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心玩針對嗎 ?
況且就算你講的是事實(假設),戰虎大可以自離按Alt+F4
為什麼沒有呢?重打了3場,因為你地三個冇野做想無事生非!!
而且當日我無見過你,請你證明當日你的存在
無了嗎?因為你是個為了面而說謊的假證人!!!
而且有技術的話2對1根本不是問題
我說'你們3個'不只是'你'況且除左我個post,其他人的post也是受害<無答過
我只是看5過眼你們3個,別浪費時間吧.
作者: 戰虎    時間: 9-2-2012 16:39
還是無人答到我為何戰虎會願者上釣(不要回避問題,最大問題) ?
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心 ...
23953704 發表於 9-2-2012 10:41

事實系我第一場同你打己經勝了
   到第二場再單打中時,KING生己經亂入
   另外封測機無須認真吧?
    與其話我淆底垃圾,不如系你不服輸搵人圍我
    另外我系見你個場冇人先入lo OK?
    叫咩亂入? 就算亂入都系king生唔系我
   我地發言字數唔系多叫針對,系睇個POST有冇理據
    我少字唔代表我冇理據
     總結:你只係一個唔夠秋就班馬既人
作者: 23953704    時間: 9-2-2012 18:46

成三日了,你E+先出來馬後砲,
你依然未答我
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心玩針對嗎 ?

而且你待登玩剋屬性,明明我同你個突擊隊一開始是陸砲空,你又待登轉空陸砲玩剋屬性,本來我已為你無心的,轉番空陸砲同屬性,你又轉機玩剋屬性,你這樣做光彩嗎 ?
而且你個post一開始改圖改漏野

真是天衣無縫,百密一疏~
成個post都是屈我地的,閣下的大話真是有些過火
作者: 噬神    時間: 9-2-2012 18:54
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心 ...
23953704 發表於 9-2-2012 10:41

願者上釣?
何為願者上釣
願者上釣係指果D明知係坑都自己走去踩既人
唔該唔好扭曲詞意去用啦
佢根本都唔知會比人亂人 咁都叫願者上釣?
仲有我多字只係我講埋我既理據
而唔係只講結論
無野做無事生非?
無野做岩呀
有野做就唔會咁得閒係度應你機啦
無事生非?
只係講事實都叫無事生非?
你當日冇見過我
正常呀
你咩國我咩國呀
你見到我就出奇囉
綠國人都入到藍國咁神奇

你話有技術二對一不是問題
咁點解我唔見你可以輕輕鬆鬆二對一既
自己係國戰比人圍就話人玩圍毆叫人一挑一
自己毆人就話人冇技術唔可以二對一
你會唔會矛盾左D

你話其他人既POST係受害
仲話我冇回答過你
大佬呀 自己睇下人答你咩先講啦
回答哂又話冇答 你想點呀

仲有你講既受害
除左我搵唔到既天元同自認為係受害既你之外
MAMS我係RC搵過佢問啦
佢自己都唔認為我係針對佢嘴炮
而我亦唔覺我有炮過佢囉

E家係你對人唔對事 唔係我針對你呀
作者: 23953704    時間: 9-2-2012 19:25
願者上釣?
何為願者上釣
願者上釣係指果D明知係坑都自己走去踩既人
唔該唔好扭曲詞意去用啦
佢根本都唔知會比人亂人 咁都叫願者上釣?
仲有我多字只係我講埋我既理據

大可以自離按Alt+F4
你話有技術二對一不是問題
咁點解我唔見你可以輕輕鬆鬆二對一既
自己係國戰比人圍就話人玩圍毆叫人一挑一
自己毆人就話人冇技術唔可以二對一
你會唔會矛盾左D

看圖片,二對一和國戰15對一,我從來無話過我有技術可以國戰15對一,而且多得你地班小學雞,連TW玩家也討厭,叫GM封IP
無野做無事生非?
無野做岩呀
有野做就唔會咁得閒係度應你機啦
無事生非?
只係講事實都叫無事生非?
你當日冇見過我
正常呀
你咩國我咩國呀
你見到我就出奇囉
綠國人都入到藍國咁神奇

一個大話蓋一個
仲有你講既受害
除左我搵唔到既天元同自認為係受害既你之外
MAMS我係RC搵過佢問啦
佢自己都唔認為我係針對佢嘴炮
而我亦唔覺我有炮過佢囉

我是指你地3個,不只是你(你是文盲嗎?)
看看這論擅的post,除左你地3個的post,其他人的post一律踏,與其叫我去搵邊D人係受害
不如你地3個去搵人證明你地3個無踏佢地的post
你話其他人既POST係受害
仲話我冇回答過你
大佬呀 自己睇下人答你咩先講啦
回答哂又話冇答 你想點呀

閣下的文盲很嚴重
作者: 23953704    時間: 9-2-2012 19:27

這Post一開始就是針對人的嘴炮
你錯了
作者: 噬神    時間: 9-2-2012 21:01
你依然未答我

而且你待登玩剋屬性,明明我同你個突擊隊一開始是陸砲空,你又待 ...
23953704 發表於 9-2-2012 18:46

2字呢嫁喎-.-
要吹都咪吹到咁大啦
作者: 戰虎    時間: 9-2-2012 21:15
成三日了,你E+先出來馬後砲
你依然未答我

而且你待登玩剋屬性,明明我同你個突擊隊一開始是陸砲空,你又待 ...

眼殘就down落黎望清楚

(個箭號是指MAP
作者: 噬神    時間: 9-2-2012 21:22
大可以自離按Alt+F4

看圖片,二對一和國戰15對一,我從來無話過我有技術可以國戰15對一,而且多得你地班小學 ...
23953704 發表於 9-2-2012 19:25

好了
看來對你有禮貌係根本冇用既
第一 大可以自離按ALT+F4
咁又唔見你係國戰比人圍果時做
你要咁講既 你比人圍果時就咪係度話人圍你 自己自離啦

第二 自己冇留意TW玩家口中最討厭既玩家類型就咪係度亂屈
巴哈個區 大把TW玩家係話唔鐘意D虐新手仲要係白頻用廣東話串人既HK玩家
佢地係話係白頻用廣東話對佢地呢講同洗頻冇分別 唔好睇都唔睇就隨便擺TW玩家上枱

第三
一個大話蓋一個?
咁你係咪藍國呀 我係綠國你又點見到我呀
唔通我係中央區都睇到你開場呀

第四
你話你係指我,奧米,虎三個 咁係咪有指埋我呀
咁我E家咪答你我冇做囉 你係唔識中文定係唔識字呀
看看這個論壇有咩人既POST冇比我插過?
咁我反問番你呀隨左天元果個POST我真係有插過仲有邊個我有插過呀
無遺有冇呀
KELU有冇呀
PLK有冇呀
A859378907
有冇呀
跳龜有冇呀
N多個我都冇插過你話我插哂全部人?
到底係你自己有問題定我有問題呀

最後
答案同上
自己比人圍就叫人隻揪
自己圍人就叫人自離?
你大腦係咪有問題

呀CC大
好明顯你中文水平比你口中身為文盲既我更有問題囉
連我回應既意思都睇唔明
作者: 戰虎    時間: 9-2-2012 21:31
你依然未答我

全部都系亂放亂砌機
     信不信由你
作者: s022335    時間: 9-2-2012 22:54
so....?
虎叔用什麼機 你有什麼資格叫他不要換....?
「就算當虎叔明剋你又怎...?」
你自己不會換機...?
玩個遊戲也輸不起...?
輸不起又要2打1 現在被笑了還罵回別人....?
又一個腦退化的從醫院跑出來了......
作者: NGLEO    時間: 11-2-2012 11:06
-.-:
一個二個到依家還在.....
拙者做中立的常在問
「其實都過了,幹麼要發帖罵?」
作者: s022335    時間: 11-2-2012 11:20
回復 58# NGLEO

重點是在cc那腦退化的死不認錯
做錯還說自己沒錯倒罵回我們
你說呢?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontacwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2