樂古Nakuz

標題: 感覺新日冥王仍比不上台兇 [打印本頁]

作者: clb4a15sam    時間: 1-1-2020 12:49
標題: 感覺新日冥王仍比不上台兇
睇完條片,雖然都係挑釁,但係都係幾野就死,台兇仲可以再召,直召到怪堆中
主要日冥王都係加智回智用,回智又慢,加智又唔係多,定位好似唔太準,官方整隻錦既野,都係期待明台兇冥王多d
作者: between    時間: 1-1-2020 12:58
隻野應該就係用黎先手引怪
升LV / 打段 有時D怪係隔離就要用佢開技然後跑圈
引走左之後再用台凶磨  應該係咁玩

台兇好似係隨機出挑釁? 怪係隔離既話應該冇命等到佢出
作者: JIMMY8600    時間: 1-1-2020 13:18
無記錯佢可以挑釁埋天怪,連埋主動放挑釁算係比台兇好既地方
只係定位真係好怪,人地台兇可以用回血技能補血
日冥王無曬魔就基本上等gg,所以我覺得日冥王唔係打持久戰用,係比人挑釁之後速戰速決
作者: ychych00    時間: 1-1-2020 17:55
唔知點形容佢.除非台柱覺醒回埋MP..咁佢就勁喇..不死身
作者: clb4a15sam    時間: 2-1-2020 13:13
between 發表於 1-1-2020 12:58
隻野應該就係用黎先手引怪
升LV / 打段 有時D怪係隔離就要用佢開技然後跑圈
引走左之後再用台凶磨  應該係 ...

D怪好多時都有AOE,佢係隔黎你放AOE全軍都凶多吉,台兇直召到怪陣D怪放AOE都可能沒必有事
作者: clb4a15sam    時間: 2-1-2020 13:14
ychych00 發表於 1-1-2020 17:55
唔知點形容佢.除非台柱覺醒回埋MP..咁佢就勁喇..不死身

回極都唔夠D怪扣得快,家下官方好少會比你慢慢殺
作者: kafu1234    時間: 3-1-2020 03:14

其實之後已經大幅提升能力
https://youtu.be/SDeDCIYK-Vo

https://youtu.be/nEWX6t4YmNw
[youtube]nEWX6t4YmNw[/youtube][youtube]SDeDCIYK-Vo[/youtube]
同之前最初推出嗰陣時都相差好遠
作者: wongkamho    時間: 3-1-2020 14:03
台凶冥王 定位未必係坦, 你睇佢將日凶改成咁就知
作者: clb4a15sam    時間: 4-1-2020 17:03
好似都唔會話比佢頂太耐,同埋點解招挑好似時有時冇?
作者: mki018    時間: 19-1-2020 18:12
轉台兇強裹還是明轉兇強  ?!
作者: between    時間: 20-1-2020 02:59
燕3用生死決 走去補魔唔知頂唔頂到

話說私服孔明每秒回1千以上MP 隻日明王應該上神枱
作者: 火中有火    時間: 27-1-2020 09:59
between 發表於 20-1-2020 02:59
燕3用生死決 走去補魔唔知頂唔頂到

話說私服孔明每秒回1千以上MP 隻日明王應該上神枱 ...

那私服生死日冥王配孔不就好了
作者: mki018    時間: 27-1-2020 15:52
台兇好似勁過明兇
作者: between    時間: 10-2-2020 17:04
火中有火 發表於 27-1-2020 09:59
那私服生死日冥王配孔不就好了

日明王 有盾先硬 冇mp盾破秒殺
本身應該唔硬 生死應該都救唔到

私服日明+孔搞店
不過個人認為私服改孔太誇張啦 有少少亂改 隻燕廢左 但韓官方本身平衡都唔好

作者: clb4a15sam    時間: 10-2-2020 17:45
反正都係死,等佢死完就召過隻好似仲好,一野直到敵陣

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontacwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2