查看: 3665|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今晚有大戰睇(巳經上傳save)[KYO B組64強WAR3 VS NO_]新增其他比賽save

由vlan既no團對kyo既war3

我係kyo玩家當然支持返kyo

何況war3有波雲坐陣;P

食緊佢啦

回復

kyo 我撐你
波雲一出 誰與爭風?
回復 支持 反對

老實說我仲未知波波佬係邊個=.=?

wt name
回復 支持 反對

回復 #3 扶阿婆上太空 的帖子

去K●O論壇既高手錄到睇下(雖然吹水成份多= =
回復 支持 反對

原帖由 小稻 於 2007-7-8 23:50 發表
去K●O論壇既高手錄到睇下(雖然吹水成份多= =

無記錯

佢地之前係信長盃好似八強輸左

仲話係vlan最強點知:lol

人地12星同loser都出到線啦

跟住仲瀨人地唔係用指定既地圖

點知7.7左又賴場lag人地巳經講明如果lag五分鍾之前可以要求re

輸左先講

送比垃圾no團四個大字

不 知 所 謂

回復 支持 反對

原帖由 戰腳風雲 於 2007-7-9 00:07 發表

無記錯

佢地之前係信長盃好似八強輸左

仲話係vlan最強點知:lol

人地12星同loser都出到線啦

跟住仲瀨人地唔係用指定既地圖

點知7.7左又賴場lag人地巳經講明如果lag五分鍾之前可以要求re

輸 ...

ha..不要太串呢-.-
其實本身都無乜野
但見到No_07的一段
就係對唔住 之後又叫war3打多場
好似輸唔起 要贏返 次後post rp 威下咁...
呢樣野我唔欣賞了...

立雪的確好強!硬食本多10秒大絕不死!
本多前期法裝無所謂 但..出鬼丸仲玩緊落石..
竹中..出竹中是否多餘-.-?爆又唔爆 又殺唔到人汁唔到兵= ="
孫市 比我高出10萬倍技術-.-"camp人位置值得我學!
上杉 神手波雲 不用評價><
回復 支持 反對

我想問用緊邊個map = =,我無= =
同埋可唔可以upload埋個map = =:handshake
回復 支持 反對

睇完,唔知點解波雲既表現令我有d失望……
回復 支持 反對

AT英打RT英

雜賀企位的確不錯,其實重點是有上杉保護 信玄靈氣

本多雖然吃兵數最多 但隊友實在不配合 到了中期 他買鬼丸 但身上有落石....

竹中不是殺不到人 前期他都有幫殺的 但中期開始就無力了 因為對面會戰 就全魔免....

有1~2次 本多大絕 果心大絕 造就了一個好失敗的配合 雜賀射很爽...隊友卡在石堆中....

石堆上還有雷神 本多要擋雜賀開了無髮 和雷神雙緩 就廢了....織田軍比較出色的就只有本多

聯合軍我比較欣賞立花 他到中期初 死亡還是白字的

上杉真的神手嗎...我不太會玩...但...一開始立花配上杉...也殺不到很多人呢....

總括 會戰 聯合全方位配合雜賀 及叫兵進攻

織田沒有什麼大配合 都單殺英....道三立花服部德川也沒有一個...本多再肥也擋不了雙重無視魔免暈緩的法術.....

P.S 雜賀為什麼直出菊一...再合舞雷刀....他的企位很好...但出裝....?

回復 支持 反對

原帖由 小森~ 於 2007-7-9 03:44 發表
AT英打RT英

雜賀企位的確不錯,其實重點是有上杉保護 信玄靈氣

本多雖然吃兵數最多 但隊友實在不配合 到了中期 他買鬼丸 但身上有落石....

竹中不是殺不到人 前期他都有幫殺的 但中期開始就無力了 因為 ...

波雲今場表現係令人有d失望

不過後期發揮作用啵

槍神點解直出

我諗佢有電卷配合到食兵掛
回復 支持 反對