查看: 25688|回復: 456
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商大踢爆[追加]

ser:商二
人物:xx※xx大房~數名女受害者~數名曾經是他的朋友~
此人多次趁巨商情侶耍花槍和爭執~便剩機撬走人地女朋友~
然後叫d女仔爆番d仔既acc~當報仇~
當此人得手後~成功分到野..就即飛該女仔~
然後更威脅:如果唔應承分手~就報警~告發該女仔爆人acc~更威脅不得將此事公開..所以根本除左女受害者同佢本人之外~無人知~因此人人當佢神咁拜...
多名女仔因此後悔不已..
此行為比陳x希天賤~
然後到佢發展成為大房~
深得某有勢之人入團~
便多次利用該有財勢之名恐嚇某些團大房~
不順佢意~該有錢人就會投資個d唔順佢意既城...
再者~如再反叛~更慘被攻城~
逼使個d唔順佢意既大房退出巨商~
數名以前玩家~講番亦非常憤怒~
更多次約女仔出外唱k~
在k房內剩機用唔小心作借口撞埋d女仔既胸部和下禮等..
這些女孩..只好感到無奈..
現在亦避免了好多和一齊唱k的機會~
今時今日~知道巨商改版後
回復

哇 咁衰架佢 好彩我唔玩商2  商2既女仔真慘
回復 支持 反對

無意引起筆戰~
只可以講d人會用大房名義去呃d女仔~
請各位小心~
回復 支持 反對

等我扮女仔結識下呢d人先= =
回復 支持 反對

重申:無意筆戰~
覺得似人賤格請留言~
本人就覺得佢比陳x希更賤格~..
回復 支持 反對

點解唔叫d女性去報警...
幾個去報條仔一定受硬...
爆人acc都係條仔引導班女去做之麻...如果可以自首同指證果條仔多數係服務令...
比我係果班女性既朋友..我一定陪埋佢去報案都得....
題外話:
如果你肯定果條仔有做既..點解唔同女方去報?
如果你係想叫人小心佢既...何不大大隻字打佢個名出黎?
是否有難言之隱嗎?
回復 支持 反對

我暫時亦只是把所聽聞說出~
如果該人無做過//點解會俾人中傷?
我未有實質証據..所以我唔公開得這賤男身份,,,
如果唔係我去聯絡..都唔知人數有咁多..
加上佢威脅d女唔好講出去,,所以點會可能有幾個女仔一齊去報警...?
回復 支持 反對

重申一點:
我只是做中間人..把所聽到的說出來..
報唔報警去對付依d壞人,,,係要睇番事件受害者..
回復 支持 反對

邊個大房 咁無品  板主你又知 你識個個人?
回復 支持 反對

我識得依種人我會第一時間打死佢~
請留意我只係中間人~所以絕大部份內容係聽番黎..
因此我不能肯定地公開這賤男大房身份..
因為今次佢重施突技..趁改版可以攻城..
便想號召d大房順佢意思..
所以有某某人不甘受辱..
致電我踢爆..
爆盡佢多年所作所為~
賤到出汁~
回復 支持 反對