樓主: hkopenc045507
打印 上一主題 下一主題
收起左側

《Nakuz第三屆信長比賽》A組分組名單&A組討論區(組別負責人- Nakuz*臭月)

關閉 [複製鏈接]
你好~我係投降個隊架!Thx[[bao_27]] hkopenc045507
同我+反入去投降個隊!~唔好意思牙=v=
反學上電腦課正...要 hkopenc045507
你同我+我尼個人!
正選隊員論壇帳號- jackysam
-(KYO阿薩斯帳號-  )留空
-(KYO伊力丹帳號-  )jackysam
-(vLan帳號-  )jackysam
同:正選隊員論壇帳號- 留空
-(KYO阿薩斯帳號-  )留空
-(KYO伊力丹帳號-  )留空
-(vLan帳號-  )klan <--係kine sor~打錯左!正反個名~Thx!

回復 支持 反對

我地上埸同死神打~都係我開埸!係冇人話lag~
之後同你地打弟1埸你地話唔lag但有人彈左又話尼多次!
我地隊員都講過~話個日打風玩咩埸都lag不如弟2日先打~係你地自己話唔理!lag都打~
最多放棄~ +上可以正到自己斷網...之後又可以正反正常~尼個方法我都識
我都叫講左可以弟2日打~係你地話哂時間~唔理lag唔lag 最多放棄!
個日打風玩咁多埸都會有人話lag 架啦!叫你地開埸又話lag???我地開埸又話lag??
弟1埸正式你地都話冇野~係弟2埸正式先lag????咁都得??正lag自己尼d野我都識~
我用有線!講真~邊個開埸我都冇lag過!~彈機正lag自己~尼d野!都可以自己正到!~
回復 支持 反對

分姐~要唔要都冇分別啦!最唔鍾意d冇品人係到屈人地lo~
分唔要又點~但唔可以比人屈....
唔要分我地d人冇分別!~但係到屈我地好有有別!
回復 支持 反對