收起左側

[抱怨專區] 事情已經過去~

關閉 [複製鏈接]
唔知佢又點作返黎回應我地呢  好緊張  我追緊
回復 支持 反對

你圖補影點都得,你地可以搵多幾個會員幫手支持你地的,留多D言,但係無用,明眼人一睇就知
回復 支持 反對

我係明眼人.但我唔信你[[bao_28]]
回復 支持 反對

講真...咁多人都唔識都話你...人地一睇就知咩事啦
多人指証你,你又話人地開人,叫人黎搞你
咁你講晒啦...騙子
回復 支持 反對

原帖由 火兔 於 3/12/2008 21:45 發表
好啦, 唔該用下腦,

第一, 我賣既係紫晶片50銀 紅晶片95銀, 各有一百多個, 冇紫塊, 你改咗圖, 變咗紫晶塊20 個 ( 你的圖好蒙, 你望下我的高清相好無) ,

第二, 我今日下午開呢個檔, 你晚上post黎屈我, 但你望下的人同我買既時間, 15點24分至到17點23分, 都有人同我買唔同野, 有紅晶, 紫晶,

第三, 點解你成個下午都企係我隔離, 企咗成两三個鐘, (相度有的睇), 想問咁耐你係度做么, 見你咁我都留咗相, 大家自己睇

第四, 如果我係賣五十金, 我既賣出貨物總值就唔會得2玉几咁少啦, 用下腦,

第五, 請你將你個圖既原檔upload上黎, 我都係, 比的高手望下, 边個圖有改過, 边個冇, 我就唔信你改圖改到完美無暇咁勁, 係你就唔駛整到個圖咁鬼蒙啦, 你望下我的圖, 呢度有的download< yahoo既
  http://www.flickr.com/photos/32975712@N05/?saved=1

一睇佢企成個鐘用黎影相改圖[[bao_36]]
回復 支持 反對

一睇就知你補影,旁邊D人唔同的 位置不同的
回復 支持 反對

有3點證明真相
1,紫晶塊的內容是 特制 紫晶片 係精制
2,你賣野既總數係唔會有玩家睇到的
3,個時我想串你好內,我先企左係到
回復 支持 反對

你講咩都無用嫁啦",,,,,
回復 支持 反對

好加多點,
  第六 你話我補影, 你個post 16點16分開, 我的相買賣記錄几點啊, 3 點几啊, 我時空轉移番去補影啊,

第七, 我要補影, 又可以咁好, 揾番你企係我隔離既, 仲要你企足两個鐘, 你post完之後去咗边啊, 你講野之前望清楚的好冇, 大大個群雄會都督, king 企係度啊,

第八, 你的好鬼蒙既相, 揾engine的人睇咗la<, 揾到你改個位啦, 紫晶片個位換咗個紫塊上去,  叨你, 駛唔駛改的咁差啊, 蒙到我的frd以為睇緊90年代的衛星圖片咁,  拿幅改的靚的既出黎好冇,
   相: http://www.flickr.com/photos/32975712@N05/?saved=1
回復 支持 反對

你無證據話你3點 !!! 唔好魚目渾珠
回復 支持 反對