打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 11 lv 光明族£遺失‧花都 ξ×の **~花都 11 lv 快樂~*

唉==佢維護,出係聽日咪好--

1日升80要快過喬串佢再1齊2轉大計劃,.,.,.要告終...,一維完搶定靚位up/.\

升多4x%再做埋綠龍羽毛任就得
回復 支持 反對

引用.(唔好介意~)那個......同學請不要連帖......._.
依....呢?

悶~_~我要合披呀€~~~~~~€搵唔到人同我合雙槍披-3-
回復 支持 反對

我係前日爆左經水經介先快過你..正常我係.....1日10%-3-

77lv我有話唔等你咩0.0??

.......岩岩禁錯制d野要重新打..........................

分享_____________鬼屋的幽靈事件

話說今日80lv時為左等喬同草,就去左打鬼屋副

之後月又黎埋

然後呢~佢一黎到我走去右下角

佢就話試下用弩屈唔屈到,俾左把弩我屈

我就行前去試下啦,

哈!點知屈到

但係好奇怪

我已係吊燈下面-口-

之後呢~

我行去左面,廢事打,想易返把弩俾佢

行完返右面屈,,(第2d武)

點知個吊燈又掉-口-----------------------

之後行返左面--

估唔到今次到左面唔掉-口-

希望幫到咁多位愛屈機的人
回復 支持 反對

原來佢果句係個個pr都出同一句--3仲以為有人咁好心幫我推--...
回復 支持 反對

乜唔係你應該要做ge份內事咩._.

開帖一定要幫推<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<賣羽毛/可訂+_+ 土火水1m風2m
回復 支持 反對

近排好似少左聲氣=]~~~~on game先
回復 支持 反對

d人俾人拉走仲唔夠定力啦=]

(我近排唔係好想玩了=]慢慢掛機賣野=])
回復 支持 反對

新人報到........................................................粒冰  (符號廢事打呢._.)

我是新人~多多指教...........
回復 支持 反對

我睇d野變左2行==d野重複左==    <變成

我睇d野變左2行==d野重複左==

我睇d野變左2行==d野重複左==

咁樣--

邊個要我d好野!!     我頭髮長唔代表我係飛仔黎+.

等級經驗計算表.xls

43 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 28

回復 支持 反對

30頁新增自制等級計算表.係30頁到廢事俾d人禁頭版就dl到-v-(要睇到30/31先知=)
回復 支持 反對