查看: 3299|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 壞東西->幫你解答500萬黃金蛋之"迷"

相信多個玩家也買下了500萬黃金蛋。。最後也是較平既價賣番出去。。
如果你手上有500萬黃金蛋。。。都可能是第幾多手的了。。呵呵
廢話唔多講了。。。開始解答500萬黃金蛋之"迷"

第一件事要同大家講:500萬黃金蛋活動是未開放。。買了的人也是用不到。。所以唔洗問點用住

第二:其實黃金蛋用途有2個。。。一是經驗值。。二(你可以當成抽獎)

第三:一定要用等級5/10/15/20醜蛋,跟買下的500萬蛋與npc進行合成->變成24k/18k/14k/10k金蛋(未開放)

第4:用等級5醜蛋 + 500萬黃金蛋 與npc進行合成 =10k金蛋
         用等級10醜蛋 + 500萬黃金蛋 與npc進行合成 =14k金蛋
         用等級15醜蛋 + 500萬黃金蛋 與npc進行合成 =18k金蛋
         用等級20醜蛋 + 500萬黃金蛋 與npc進行合成 =24k金蛋

第5:10k/14k/18k/24k金蛋的使用方法:點一下就可以

第6:10k金蛋可以得到5萬經驗 + 抽獎一次
   14k金蛋可以得到80萬經驗 + 抽獎一次
   18k金蛋可以得到500萬經驗 + 抽獎一次
   24k金蛋可以得到2000萬經驗 + 抽獎一次

第7:所謂的抽獎一次(是除機得到物品,當中當然有果3隻寵物,其他的物品包括: 藥水/拼圖卷/   等沒用的物品很多很多 )

第8:所有金蛋只能用一次。。用了會消失。。。此外抽中果3隻寵物的機率大約1/50(大6服)

最後:壞東西為了得到這些資料。。本人除了去大6服外,還找了很久大6彩虹島的討論區才得知以    上資料 

(呵呵。。打字打了很久。。累了去zzz。。希望能幫到你。。最好回一下吧)

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
kit06 + 10

查看全部評分

回復

未開放都拎得出尼賣 - -
回復 支持 反對

個500萬金蛋都真夠無聊+冇用的說
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我仲以為抽獎是3種寵物抽1種...[[onion_27]]
原來都有垃圾的...咁可以放棄...[[onion_36]]
回復 支持 反對

2000m 經@@

當隻寵20lv ,我諗都打左2000m經
回復 支持 反對

[[bao_33]]24k金蛋可以得到2000萬經驗 + 抽獎一次2000萬經都幾多下 = =
回復 支持 反對

500M 買2000m經 -0- 都唔錯下 未開過~.~
回復 支持 反對

買隻幾個月pet
差唔多到期果陣黎換都唔錯喎*v*
唔洗哂-v-
回復 支持 反對

終於知道了
多謝哂
回復 支持 反對