查看: 2856|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 其實有冇分話邊個族加攻擊邊個族加防o架= =?

關閉 [複製鏈接]
其實有冇分話邊個族加攻擊邊個族加防o架= =?
例如:用魔族就加攻;用天族加防之類?
或者係有冇分屬性?
諗好耐都諗唔到點揀,救命/~\
回復

我記得果D技都差唔多嫁咋啵
冇話邊個攻邊個防
BUT我覺得魔族一開始D任俾D野岩用D囉
而天族好似新手村多D稱號. .. .冇記錯既話= =
回復 支持 反對

聽說魔族攻擊力較高
回復 支持 反對

天族加防...
       魔族加攻擊[[bao_36]]
回復 支持 反對

天族加防...
       魔族加攻擊[]
♀柒愛♀ 發表於 13-6-2009 13:10

... 係真定係假架 = =||?
沒咩點留意
而家重係玩緊魔族
另一個SER開左天族但沒玩 ....
回復 支持 反對

... 係真定係假架 = =||?
沒咩點留意
而家重係玩緊魔族
另一個SER開左天族但沒玩 ....
loveholic06 發表於 14-6-2009 01:41 AM

講真嫁-___-"      
             同埋天族新手村d任俾既野都冇咩用.....
                 魔族新手村升lv有效率好多xd
回復 支持 反對

其實,如果你睇得明簡體字既話,請参考依幅圖片,其實最大分別係DP技

P.S.天族係會多d採集任,魔族多d打怪任,而且天族場景選用暖色,魔族用冷色,而因地形或設置問題,魔族怪物分佈係密d,即係打怪個陣容易俾怪圍死....並唔係樓上個位人兄所講,魔族加攻,天族加防...
回復 支持 反對

其實,如果你睇得明簡體字既話,請参考依幅圖片,其實最大分別係DP技

P.S.天族係會多d採集任,魔族多d打怪任,而且天族場景選用暖色,魔族用冷色,而因地形或設置問題,魔族怪物分佈係密 ...
[H]andyreon 發表於 2009-6-17 11:09

不過天族完成守護者任之後唔係有本技能書送
係叫 XX保護  之類的係專畀天族用的
係 30秒內 攻擊力+100%
我天族個守護星琴日終於有心機升到十級完成轉職
(話說當初係想玩精靈星 ... 點知升到九級開始轉職任果時個老人家NPC問我想做咩 ... 任務頁揭極都唔見精靈星三隻字 , 先知自己選錯左職業 ... 即場 O 左咀 = =" )
做埋後續任拿到本技能書 @@"

PS: 魔族我隻弓星唔知係咪轉職果時錯手掉左一本技能書
好似少左招種族技能咁ge @@"
有沒朋友知道種族技能哩樣野架@@?
回復 支持 反對

不過天族完成守護者任之後唔係有本技能書送
係叫 XX保護  之類的係專畀天族用的
係 30秒內 攻擊力+100%
我天族個守護星琴日終於有心機升到十級完成轉職
(話說當初係想玩精靈星 ... 點知升到九級開始轉職任果時個 ...
loveholic06 發表於 19-6-2009 04:07

我上貼咪講左啦
你所謂既種族技能只係DP技
下面俾d17173既介紹文俾你睇啦=  =
http://aion.17173.com/guide/09.shtml
回復 支持 反對

回復 支持 反對