打印 上一主題 下一主題
收起左側

勁hi遊戲 超讚

關閉 [複製鏈接]
你改了名 但都是膠仔一名=] 吹到高手級?kaka 比你找到這咁既game 算你汁到平野啦^^你夠自大啦^^
好次玩l4d  ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:48

l4d依d垃圾game,我根本依家都唔玩,同埋我係ge真係高手級lo,不過你都唔會知ge既高手級有幾勁架啦
回復 支持 反對

回復  莔之小子 係呀 你個昆狗^^吹水到你 隻念力吹到鬼死咁勁~ 正一昆狗囉!點信你呀!人地信你就咁開心-,-ka ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:49

我已經講到好明我隻念師點勁,對於我隻臣2用真係加左好多攻,係你唔知做乜明明自己有念師都要收隻高lv d既,你緊係見唔到我係依個世界有咩幫助啦,你連我真人都未見過,同埋我又未過18歲,做到d咩貢獻呀大佬
回復 支持 反對

你廢手咋= =用密技以為好能勁咁=] 你咩game都玩 唉 垃圾一名又轉game仲話人廢game你連廢game都做唔到一隻出 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:52

l4d唔用密技=唔好玩,不如del左隻game佢,
回75#:
我要買實買得起lo,不過我依家唔會再為巨商哂1蚊hk蚊
回復 支持 反對

食嗲啦=]你話果陣出左呀=]白痴仔   你真係白到上腦=3=
你媽媽一定亂論過先咁=,=
小你 發小陣夢啦 收為自己 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:53

唔好以為韓巨d資料先係最新啦,如果個陣未出就唔會有朝2既片睇啦,傻仔
回復 支持 反對

19歲可以有貢獻嫁啦 話左你廢=] 搵銀打工啦 窮人^^
見識?講到自己好勁wow 你邊到呢^^
只係成日轉game的倭仔 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:56

轉game又點會轉到手軟呀,最多咪等佢下載,下載完就睇下好唔好玩,唔好玩就即del,好玩就繼續玩
我何來有講過自己既身高比你知?你自己作出黎?我都話我未夠18歲,你真係on膠膠
回復 支持 反對

韓巨己係最新?但都未有啦=]你最新?你最新仔 你幻想巨商
小你!好心你米成日沉醉於幻想啦 現實啦! ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:57

我冇幻想囉,總之我一早就知有朝2
回復 支持 反對

小你 真係睇你唔讀書嫁wo  咁早係到玩=]又唔做工
我就話唔同姐~我考試^^睇你果樣又唔似 邊間呀 咁早文 呵 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:58

我今年會考呀,不過我都冇諗住考得好成績架啦,考黎都冇用
回復 支持 反對

傻子 知唔知你講緊咩-3-
唔好以為韓巨d資料先係最新啦,如果個陣未出就唔會有朝2既片睇啦,傻仔
你話果陣出 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:59

我fd都話唔見左條片,唔該你信下人講野得唔得?你學下我啦,我fd一話唔見左條片,我就即刻信佢呀
不過你唔洗打擊我自信心,令到我唔信自己,就算我fd唔講我都知一定會出朝2,係我玩緊商2既時候我已經知道有啦
回復 支持 反對

會考囉 吹到囉 咁傻囉 你咁既傻仔都會考== 仲成日玩game
吹到囉未夠18囉又@@ 末夠18都做到d工 搵下銀幫補下 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:01

我唔會係傻仔,同埋傻仔唔比會考?,咁會考生肯定少好多人,會考唔比玩game?
我呀媽比我玩呀,我鍾意唔去溫書呀,吹咩
我未夠18歲乜都未學呀,出黎打咩工呀
回復 支持 反對

我幾時話你身高?你發膠瘋=,=? 幾高呀你 講啦=]咁老實
一定要夠18咩?你僧考咁差 睇你唔多用社會有用!起碼我 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:03

你米話你過2米幾?唔能信你嫁,依句咩黎架
我鬼知自己咩身高咩,我幾年冇量過自己身高啦,我勸你咪做善事啦,搵笨既,咩著數都冇,但係要自己辛苦一大餐,冇錢落袋既工我唔做架
回復 支持 反對