收起左側

[綜合討論] 推介成日搵免費online game朋友轉玩月費game

講真,話玩唔起果D係假GE, 平時落街食野凍飲都要加2蚊, 夏天咁熱我又唔信你地飲熱飲, 平時番學閒閒地都買盒 ...
花奶 發表於 5-6-2010 11:07

係嫁~每日俾幾蚊出黎玩隻game~又唔洗對住d小學雞~
又可以同多d人交流普通話~重可以順手學埋中文~都幾好嫁~
識番個大陸/台灣朋友用skype同佢地吹水學普通話真係幾得
回復 支持 反對

wow係olg之帝係人都知-,-
不過...對於一隻咁成熟既game...
要追上進度好困難= =
年資愈長...新手愈難上手+追上進度
回復 支持 反對

wow係olg之帝係人都知-,-
不過...對於一隻咁成熟既game...
要追上進度好困難= =
年資愈長...新手愈難上手+ ...
S!U醉` 發表於 5-6-2010 18:25

唔難呀..我新手到依家都係玩左3個月到姐~已經變左一個老手~d裝算係中上~
wow唔會有追唔上進度~有ge只係你有冇心去玩依隻game~你有心玩~有心80之後跟團~個個星期出團ge~包你好快就同老手一樣
回復 支持 反對

唔難呀..我新手到依家都係玩左3個月到姐~已經變左一個老手~d裝算係中上~
wow唔會有追唔上進度~有ge ...
♀等◆待♂幻月 發表於 5-6-2010 22:37

當年我放棄wow的原因如下.......
首先玩上去一定要有一套套裝(視乎你玩到什麼程度需要)
當時60封頂,天天為套裝去打副本~
發現副本王是只出一件套裝裝備(全職業也是它出)
打到你會背地圖也未出到一件過你............

這是一個很不公平的設計,有份打的人很多....卻只有1人分到套裝...........
反來說另一款game設計(Guild Wars),打完副本人人也可以去開寶箱拿獎品.......
誰公平一點?

另外wow官方已經明確說明...wow的任務設計是失敗的.........
太多任務了,根本沒有人會再去看內容了~

製作裝備...wow的設計..真的很恐怖........
你要花幾天去弄幾卷布料.....(未計算你打材料時間)
---------------------------------------------------
好了...現在wow去到80等了...
要是沒有公會幫你...
你升上去是很困難........
尤其越來越近新版本推出時間~

當出新資料片時..你又未到80的話....公會很多時不理你...
因為他們要趕去玩新版本的東西........
回復 支持 反對

鬼唔知你阿媽係女人咩...........
回復 支持 反對

當年我放棄wow的原因如下.......
首先玩上去一定要有一套套裝(視乎你玩到什麼程度需要)
當時60封頂,天天為 ...
Razah 發表於 10-6-2010 17:29

講真~如果d裝真係咁易出俾你~隻game就唔會耐玩得去邊度~
而你話打到識背只係因為你冇去拓荒~淨係打便當團~
我係80年代開左冇耐先加入~果陣已經好多人80左~咁又點樣?
就算d任唔夠打~只要你肯係頻道問下有冇人願意幫你~不出5分鐘就會有個80lv黎幫你~
依家已經同60年代唔同喇~果陣冇得排副本~依家有得排副本~新手升lv多左個途徑
唔鍾意做任ge朋友可以靠打副本升lv~一樣升得快~
套裝依家冇話一定要用~只不過係套裝有加效果~但係要唔要個人自己選擇~
冇人強迫你一定要去用套裝~都冇人話用套裝一定特別勁~
咁樣ge wow點會唔好玩呢=[
回復 支持 反對