打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 71046756小學雞 =p

關閉 [複製鏈接]

入你數你咪要出好多錢= =
71046756 發表於 11-9-2010 14:11

準備揸兜
回復

準備揸兜
食飯咪講野 發表於 11-9-2010 14:29

又唔洗咁講= =笑
回復

我只係希望花都d人唔好再加把口入去人地ge戰場個到
回復

71046756覺得花都既族員管太多,其他人係樂古既爭吵都差一隻腳埋去,最後令明明岩既一方俾人圍插。因為家族高lv族人高lv所以覺得自己有資格管其他人既事。
係咪咁既意思?
回復

71046756覺得花都既族員管太多,其他人係樂古既爭吵都差一隻腳埋去,最後令明明岩既一方俾人圍插。因為家族 ...
~小瓜~ 發表於 11-9-2010 14:59

何來管
回復

何來管
as52021314 發表於 11-9-2010 15:18

如果你地族員唔出聲ge岩ge個一方同唔岩個一方都唔會比人圍= =
回復

如果你地族員唔出聲ge岩ge個一方同唔岩個一方都唔會比人圍= =
71046756 發表於 11-9-2010 15:21

我覺得樓主你好有問題sosad... 一開始就講得5清楚..而家又話人眼殘...請問你係5係腦殘-口-... 5好以為係人都明你up乜先得嫁...仲有...5該你話人地之前要攞證據出黎...冇證據只係求其話花都d人...你咁樣既行為令我地覺得太無理取鬧
回復

71046756覺得花都既族員管太多,其他人係樂古既爭吵都差一隻腳埋去,最後令明明岩既一方俾人圍插。因為家族 ...
~小瓜~ 發表於 11-9-2010 14:59

其實唔應該話"管"
從來無管過 亦無咁得閒去管

只係d人係樂古開得post 就預左比人睇 比人討論
既然預左比人討論 咁表明自己立場有咩問題呢?
--------------------------------------------------------------------------------------
另外一提,"71046756"覺得其中一方岩
只係你單方面覺得者,你又知其它人都認同??你又知事實係邊個岩??

咁又再假設 你係爭吵事件中既主角之一,即係你實覺得自己岩曬啦
即係其實你想話要人地幫你 唔好幫另一面la??
你只係怨緊點解花都既族員唔幫你
但我地只睇事實 覺得係你唔岩就當然唔會幫 無得怨
想人地幫你 好簡單 做好自己先囉
回復

其實唔應該話"管"
從來無管過 亦無咁得閒去管

只係d人係樂古開得post 就預左比人睇 比人討論
既然預左比 ...
gamee 發表於 11-9-2010 16:30

唔好反彈番做好自己e幾個字比我唔該
[其實唔應該話"管"
從來無管過 亦無咁得閒去管]
完全唔認同= =
你冇管呀唔會有時你同錯個方講說話之後
岩個方受哂令到岩同唔岩到轉左
你冇管都唔會令到人地事[飛]癲到= =
你話人搶怪但係自己家族族員又去搶人怪
唔該你做好自己先泥話人搶怪
我可以聲講自己完全冇搶過人怪
我有搶都係同自己族員玩緊
本身岩先件事快完
但係因為你講左d野
e+再次[開戰]
回復

我覺得樓主你好有問題sosad... 一開始就講得5清楚..而家又話人眼殘...請問你係5係腦殘-口-... 5好以為係 ...
Jan² 發表於 11-9-2010 15:59

第1我唔係腦殘.係你地腦殘.如果唔係都唔會睇唔明啦= =
我冇話過係人都睇得明
你地大過我更加冇可能睇唔明架啦.係咪先
回復