- -火槍亂射死守1.0版(測驗高級玩家死守~GE2修改)- - 單人死守

查看數: 15722 | 評論數: 34 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 21-10-2010 05:30

正文摘要:

本帖最後由 神乎棋技 於 18-7-2012 22:23 編輯 這是一款死守遊戲(有些地方是由GE2修改) 這也是一款很難的死守遊戲 要破關可能要玩很多次 本遊戲是幾乎沒有時間休息的,所以玩家必須要適應 如果不想重來~可以隨時 ...

回復

plk2016 發表於 5-1-2016 15:47:28
DOWN黎玩下先,多謝分享
kenex 發表於 6-5-2014 16:09:30
很快嬴了,沒什麼難道= =
神乎棋技 發表於 19-7-2012 12:16:10

回復 32# a0124692003

其實兩年前 我也不知道哪關有資源
畢竟 這個劇情我發在樂古上時
已經做完了一段時間

所以也早忘了  哪關有黃金 食物

只是現在想想還是要跟你講一下
a0124692003 發表於 19-7-2012 10:13:33
回復  a0124692003

這是很久以前做的劇情了
我也忘了
神乎棋技 發表於 18-7-2012 22:26

2年之後先答我那招
神乎棋技 發表於 18-7-2012 22:26:32
回復 26# a0124692003

這是很久以前做的劇情了
我也忘了
神乎棋技 發表於 2-9-2011 16:22:24
回復 29# 皇家海軍

哈哈~可能有bug吧

我以為這帖應該會沈到底不會再上來了

當個小遊戲玩玩吧
皇家海軍 發表於 2-9-2011 15:15:20

-,-如果唔玩卡兵,就留唔著內三門、卡兵既話-,-兵都唔洗死-,-'''''卡兵:鎖城門-,-''全部在內三門等兵來送死..汗..投機取巧....不過唔卡兵我就咁玩既,外面有6門、中間2門保留著。咁所有兵只行左右邊,其實我都唔知點解距地唔爆,跟著只守內既左右-,-很簡單、再後d打自爆兵、外既中左門爆左、咁又係所有兵行內左右-,-、放埋所有重弩係左邊-,-就守得著、係最後投石果1下-,-'''''死左3x隻-,-'''(太傻了..用土火衝去爆投石)
皇家海軍 發表於 2-9-2011 15:14:01
-.-其實這個唔知算唔算bug..內三門 當出現左那隻英雄(自已果隻) 行過去個門到...門就bug左hp-,-
行多幾下-,-變埋無限-,-''汗....你們明我說?
20030626 發表於 25-8-2011 14:05:48
我玩贏咗了
快速回復 返回頂部 返回列表