打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 綜合運動吹水帝國

今日有鏝對熱…利對車

我考完DSE,上水時間來了!!!
回復 支持 反對

回復 19140# 一人力

戰況仲慘烈過獌比鏝屠6:1…不要說了我覺得自己是零
回復 支持 反對

回復 19144# H20_希古恩

你吾會自稱戰況慘過地上最強比拜仁屠四粒掛…
回復 支持 反對

回復 19157# H20_希古恩

我的成績猶如英超一樣。

中文一直好地地,中六換左個老師,成績暴跌。
車仔上季歐聯冠軍幾風光,肥賓一教....

英文猶如QPR,一直上好多補習大灑金錢都未見有起色。QPR買入星仔,保隊長,森巴等...換埋哈利叔教都無用。

數學是阿記,曾經成年三次考試(計埋統測)都第一,不敗奪冠。但依家只能為第四級努力。

通識簡直係利記,答得好時5級不是夢。答得吾到位就合格都無。

中史拖肥糖,一直都係限米煮限飯。無選修單元拉一拉分真係等降班,就好似拖肥無左費蘭尼。

電腦是韋根,中四中五創下八成上課睡覺率,去到中六尾三個月先開始爆,吾求有歐洲席位,但求護級(合格)
回復 支持 反對

回復 19182# 一人力

爆炸頭同派拿其實都幾大影響力架〜當然領隊莫耶斯都係關鍵
回復 支持 反對

回復 19579# 我思故我在

個人英格蘭死忠,但都知道要佢地奪世界盃都係發夢。

巴西感覺上都還好,但如果比利時黑馬跑出黎既可觀性都幾高~
回復 支持 反對

回復 19591# H20_希古恩

希古恩如果去阿記的話我會留意番阿記的~
回復 支持 反對

回復 19582# 我思故我在

州際決賽我一起身已經見到3:0,果下堅係嚇左跳
回復 支持 反對

回復 19912# H20_希古恩

嘉欣BB既喊戲完全係冇得輸果隻…
回復 支持 反對

回復 22157# 我思故我在

說好的提亞高斯華呢?A_A
回復 支持 反對