查看: 11735|回復: 71
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Cb十大奇蹟

喜歡cb 亦不要這樣
港日國合服
你想lag到伺服都爆掉?
二千萬人?
我可不想看到國戰搶地有一大堆白目隊友呀(在國服身受此害中
一星期20部
機設場設
機設你知有多難嗎. . .
別小看設計者的心血呀混蛋
你知你這句傷到幾多設計者嗎
設計外觀已經是個問題了 做得不好 又被說樣(ry  機體的類型/SIZE又是問題
機體有沒有內藏武是問題  內藏武在甚麼部份又是問題  內藏武的數值 等等又是問題
機體數值 零件數值又是問題  能裝多少lg/hd/am等等又是問題
你看看以上  
只是機體定位就有這麼多難題  你竟然說每星期20部?
你有沒有想過設計師們會哭的
場地設定
場設對外類機體的平衡性 玩法這些問題你完全當廢的?
回復 支持 反對

回復  噬神

都話設計者多不聲數,幾千個以上,出20部有幾難
leungmartin 發表於 14-6-2011 19:33

搞笑?
設計者多就一定有靈感?
但係你想出20部唔同色當出左20隻新機呀
(唔怪得你成隊機3隻都係藍翼 仲一樣配裝 只係得武唔同)
出map更想笑
1星期就有?
唔洗del bug?
唔洗測試?
唔洗修改?
連平衡都唔洗?
(唔怪得你d打法咁唔平衡 只識汁雞同走佬)
回復 支持 反對

樓主你是腦袋有問題?還是你是m喜歡被圍插?

7千3個設計者,我當每人月薪5000hkd(廉價勞工),
1個月就有3億6千 ...
mahiru 發表於 16-6-2011 23:59

樓主是M 無誤www
另外樓主富可敵國(?) 加上有超常識企業管理才能(?)
設計天才(?)  老實說 樓主回文時是不是特意忽略大部份
就算你設計完外型 還有大量問題呀www

樓主根本不明白自己說的東西有多大問題
其實 想找人圍插你很易呀
在國服玩時 不要再入限制場 去無限制的國戰就可以呀www
回復 支持 反對

樓主不是M
只是個腦殘
原因嘛 看看我早前的回覆
樓主可是連奇蹟是什麼意思也不知
喂 垃圾腦殘創神
你是時候 ...
s022335 發表於 17-6-2011 00:18

不不不
一看就知不是腦殘
看到他故意(?)忽略掉大部份問題就知他很聰明(?)啦
外型可以拉 但基礎的機體定位你都沒解決呀wwww
你定完位還有數值 大把問題等著呀
別將設計者的辛辛苦苦做來的一切工作當成簡簡單單 的好不?
真的有這麼易 那大學教設計來幹什麼? 個個都不用去讀了吧
回復 支持 反對

邊個變態咁勁,追我都有排,仲要上西天,仲要係隨便的變態,個變態最小都要係老手,,唔好同我講老手都隨 ...
leungmartin 發表於 18-6-2011 22:49

話說 追你有排?唔覺=] 送你上西天亦唔難
本神表示一隻覺娘+蜂男am 輕鬆轟你下來
還是你想試試比核彈娘全力追殺?
我都想看看煙花核爆表演呀~
ps:本神可不是變態 亦不是老手 本神只是一個會用核彈娘衝到一線看煙花核爆表演的菜鳥

小子 看來你子彈吃不夠 想多吃好幾發
首先你絕對比逆音腦殘
最少逆音不會作多餘的幻想
第二 我說變態會指誰 ...
s022335 發表於 18-6-2011 23:56

不  逆音的大腦絕對是正常的
本神做證! 從沒看過逆音做任何(ry的幻想
第二 變態的話 不用你出手
連傳說中天元大師的霸氣狙他都未必打得過
ps:為啥本神在國服沒看過他用傳說中的三位一體藍翼戰隊以外的機打國戰~
     真想知沒沒藍翼bs他真的能逃得掉嗎

呀 差不多時候轉頭像(潛水)
回復 支持 反對

我仲有用時雨`織天使`破壞者第一名,你見我成日用係因為無人可以打爆我,叫我轉機 ...
leungmartin 發表於 19-6-2011 11:28

什麼來的~ 沒見過
破壞者?.? 喔  就算出都只會更快爆掉
時雨?.? 你肯定在莉莉bd7出了的現在 psy對nova你能贏?
要被人打爆嘛 很簡單 你不進限制場就可以了

ps:別叫我進 本神可進不到限制場呀囧
       真想進只有一堆菜鳥限制場呀
回復 支持 反對

音姬5係大叔 係偽娘(拖
講真以為係HK成日都都見到創某造某神
不過真係威脅 反正都只係識汁人雞
成日都見到 ...
a0078910 發表於 19-6-2011 17:10

要屈的嗎?
不是1隻有櫻刀大的遙距捷達就能簡單殺掉嗎(ry
明明就是隻能輕易打下來虐的肥空
腦殘到L空當s/m空強化  L空的優勢全沒了體型又不是縮到s/m
連s/m強化完都能有10以上的tgh 你L空強完沒15都還敢拿出來
你到底是搞錯了L空特性 還是根本不會tune呀
L空可是火力與防優先呀  低血低防的L空算什麼呀
又不是雷帝bd那種能縮到跟m一樣
有天狗bs就很威? 有空翻就很威?
有天狗都只是給二次機會人打你 有空翻用不好都只是加快落地時間
L空脆成這樣還沒急降 還要0wlk? 你當真的有個神字就打不死?
是沒人打你 不是你打不死  
還在團頻說什麼別人自知打不過你所以不打你  難道你就沒想過是因根本打你都沒意義。
真的是打不過你就不是不打 是圍殺吧  認為個個都只會像你一樣為求保命是逃不打?

ps:手機回文打到手痛  回家等你應
回復 支持 反對

我承認大碼空只係砲灰多,但係我都用得佢禁勁,證明我強啦,,你地試下用基拉,超昜死,死左又扣分多,宜家國服轉 ...
leungmartin 發表於 19-6-2011 21:39

第一
L空唔係炮灰  L空都做到炮灰就係你問題 唔係機問題
第二
唔認為你用得勁  L空你都可以當炮灰 證明勁唔到去邊
第三
亞基一D都唔易死(一隻就算輕量化都上到550血既L空都叫易死?)
第四
亞基死左 扣分唔算多 中上ONLY(千1千2 cost都叫高既話 我冇野講=3=)
第五
你同我打果2場 我話左比你知好幾次
你係咁LAG  明明打中你都唔扣血
下秒就已經閃左係我後面射緊
如果係話神閃都係你實力 咁我冇野講
打羸冇tune既5lv水鳥真的代表你很強嗎?
要不要現在再打場? 雖然我還未有材料去tune空~  但只少空我有武用了www
(話說你閃到真係超神 呢秒係我面前 下秒就係我後面 仲冇啦啦冇左百幾血 我真係唔知見識D咩)
第六
用亞基都死得? 我打國戰(無限制)用22FLY雷娘都未死喎 請解釋點死得~
回復 支持 反對

回復  噬神
禁你在港服又唔用,只係覺得無前途
  L空沒有如電帝`g之翼等核心或bs有特殊性,而且低防 ...
leungmartin 發表於 20-6-2011 16:15

L空沒雷帝沒G翼會死?  等等 G翼真的有用嗎???
不好意思 我L空用雷娘/TYPE-F的
BS有特殊性? 我沒有 只是TYPE-F BS/捷改BS
低防? 隨便一隻L空都有15tgh 500血上 真的會低?
我想除了天狗bd 沒L空能低過10TGH吧=_=

只tune了bs(fly)的5lv type-f都有20tgh 493血 你真的肯定L空易死?
還有 我港服有用L空的=] 只是你不知而已=w=
難到L空要用到拿出來POST>?WWW
小天狼你沒見過嗎? 還特地裝了大頭hdj的說
回復  s022335
    被人圍,令你狂硬直,血量急降,幾多血都係死,如其送死,倒不如先走,之後玩突襲取多幾分 ...
leungmartin 發表於 20-6-2011 16:35

這只是因為你玩混戰
比人圍 不是問題 本神場場都比人圍
成日拎被圍獎
血量急降? 你40fly走唔甩咩
tgh夠高 食左唔痛~
幾多血都係死 正常 不過係睇你點死wwww
單獨行動 見死就走 只係證明你同人合左既能力差
唔識配合  佢唔配合你 你配合下佢會死既?
比人圍真的有獎的,leadership(ry
(前提是你避彈能力高,被人圍時避到彈)

看你貢獻值那麼低都知甚麼事了
...
mahiru 發表於 20-6-2011 16:55

本人現在10場有7場拿leadership了. . .
吸彈力過強. . .(非限制場~)
回復 支持 反對

L空係砲灰 你用就係
L空有雷娘AM3就真係可以開無雙 雷帝BS可成次要
果支勁變態的雷槍 又如空中的電池砲
是 ...
a0078910 發表於 20-6-2011 20:03

被sm+1
果支我都想抽呀
可惜抽左我半副身家都冇
唯有用星雲=_=
果支 係好邪惡既野
用得差 輸出同星雲差唔多