查看: 39704|回復: 56
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 紅翼Bd性能比藍翼差

你果隻係紅翼?
同我果隻d數值差咁鬼遠既
明明我果隻 去到四角就冇再用=_=

ps:自己唔識改 咪話部機廢
回復 支持 反對

拿,我見部機遲下要換,玩殘下佢都無妨,你話bs武連手槍都不如,不如你用手槍我用bs武,邊個勁d先, ...
motaswecx 發表於 27-7-2011 00:33

你係咪想試下呀
我用普通武打你用bs武呀
140cost4fly既lg好威?
我30cost1 fly 裝多個bs都高過你 仲唔洗咁高cost
你係掂既 一件武都夠你殺人啦 狐娘bs武本身就唔係比紅藍翼用
係比d可以長期係極限高空既機用嫁  唔識砌唔好當自己好勁
你可以用既cost比我多 都整到咁弱 唔係你唔識砌係咩

未強化既泳裝蒼蘭夠未?

定係要5lv既藍翼 由於唔得閒升 比我肢解到變人棍 見你咁大口氣
唯有先借住隻捷達改既武用住先

定係要最廢既0lv機? 輸比佢 我諗都你心服口服吧

以上2隻5lv同0lv都係巴域格洛 用番佢地同你打 應該冇異議啦掛
你自己5識用
就5好話部機廢
一開始你成日野D裝都錯哂....邊有人用狐娘LG2呀
係可能有 不過多數都係新手先會 ...
a0078910 發表於 27-7-2011 13:20

有得比既 我比佢飛到上高台先 拎bs武同我拎手槍打 我都怕我打殘佢
0RT......未完成
23953704 發表於 27-7-2011 15:48

咪拎隻蜂娘出呢串咀=3=
我抽左42隻蜂男都未中蜂娘呀頂你

話說 你整得好怪
要玩lg咁要MB做咩
回復 支持 反對

回復  噬神
    拿,我個lg無得同bs分離,我先被逼用住先,遲下我都會買其他機既野用番(唔比?,仲有我最 ...
motaswecx 發表於 27-7-2011 19:36

紅翼bd性能有咩比藍翼差
請解釋
回復  s022335
    只不過紅翼性能真係差d,仲有lg2只用來單對單追擊用
motaswecx 發表於 28-7-2011 06:30

狐娘LG2不是單對單
主要用途係極限高空 開射速道具向自己正下方人群連續攻擊
何來單對單
你單對單比咁大個硬直人打 唔死都重傷
你識用既 用1個狐娘bs 冇哂彈 最少都有1千傷
回復 支持 反對

神兄啊
說真的 真的沒用
能肯定的是不成才的樓主不會用
首先這玩意一打一絕對沒用
但也不見得國戰也有用
畢 ...
s022335 發表於 28-7-2011 11:09

某廢產神的神閃
現在的本神已無視了啦(看sz級的神閃看太多)
嘛 狐娘bs拿台覺娘 開翼做白痴 在別人據頂亂掃效果不錯就是了 (雖然我用的不是lg2鎖定的 是無鎖定的那個
ps:前提是你有能走 不扣血又不被人發現 去到最接近別人據又最高的高台起跳就是了
柏拉拉嘛 本神的蒼蘭醬都要抽一把來用呀(accel beam不夠力 等離太高ct還要tune???噴血
話說 泳裝蒼蘭醬有柏拉拉就能雙40了www還能留1str 4wlk 真爽(雖然要靠拉拉球衝能力. . .
回復 支持 反對

回復  噬神

仲有可以無聊打下樹用架,反正都用唔著,仲有你係人地後面打佢果時,佢點知你有咁大硬直 ...
motaswecx 發表於 28-7-2011 16:43

我差唔多部部主力機都有強雷 你覺得我知唔知你係我後面呀啦
唔講我呀 國服差唔多個個人落場 總有1隻強雷機
你真係有咁易去到人後面先好講呀
我隻紅翼 強隱雷有齊搵位打都會比強雷機捉到
你隱雷都無 唔強雷都捉到你啦
打樹要用140ct既武? 拎支手槍去打唔好既
回復 支持 反對

回復 28# motaswecx

離題?
你先去看看自己1樓post什麼
說什麼紅翼比藍翼弱 是廢物
又說改盡了 但事實呢?才6lv你說改盡?
之後比人圍插就說用來單對單追擊
再比人炮轟完就改口說打樹
最後再改做加fly?
認真的說 4fly的狐娘lg2要140ct bs武還對紅翼不合用
我情願去升隻空娘拿去覺醒 一樣是4fly的lg 但只是70ct
而且bd可以玩你所謂追擊又可以 打樹又可以 加fly都可以的狐娘lg2
回復 支持 反對

回復  噬神

我能在一個新開的ac,在兩天之內弄一部你說的出來,不用真錢買點數,一個月頂多50rt, ...
motaswecx 發表於 28-7-2011 22:16

唔識睇字?
我打ct呀 唔係rt
70ct=70cost明未
不用rt2日內做隻比你那台紅翼強的有多難
回復 支持 反對

回復  噬神

紅翼=rt
motaswecx 發表於 28-7-2011 22:55

咁仲有問題
紅翼70rt? 你玩我呀
其實講咁耐都只係你自己唔識砌