查看: 12943|回復: 266
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] **違規帳號- 滄海 落花流水 ac 大家入黎當笑話咁睇就得~

e個post大家可以當笑話咁睇~

前排官網公佈左違規帳號..有落花流水份
近排因較忙,冇時間理,今日打風休息@@ 見得閒就睇一睇返滄海d舊史
睇完之後覺得好好笑..

件事係咁
滄海同童話以前係同盟
滄海大房用落花流水ac向童話大房展示佢有20e戰既ac,重話可以1野爆城
跟住滄海ag話我地改圖-- 話落花流水後面係冇空格的
無幾耐,我地搵返落花流水自己貼既post,個空格大大個@@
e家再加上官網都公佈埋落花流水個名
e家佢地對此事不再回應..
剩係識沉默是金真係好好笑@@.

以下既post係滄海大房落花流水向童話大房展示有20eac..

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... =%E6%BB%84%E6%B5%B7

以下既post系ag話童話既人屈佢地改圖(話落花流水後面冇空格的)
佢重要教埋我地拍片點樣改圖..佢真係好高技術啊!!^^

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... =%E6%BB%84%E6%B5%B7

↑記得睇,,好搞笑,,@@ ↑睇啊!

ag講@@..

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

以下圖片從滄海大房用落花流水 ac post拿的,大大隻空格@@

官網的違規名單

雖然童話都收左皮,但係我覺得童話冇輸lo
如果靠實力羸我地既都冇野好講;
靠外掛既我永遠都覺得你地係垃圾
快d叫細水幫你地整多幾隻200掛喇^^
吾係遲d更新完又冇得用..到時刷吾到200set就冇錢用架la^^

人地e家重放緊10$=1
重要出哂城介唱娛記,等佢吾洗阻住你地發達tim
真係好. 靠外掛賺錢再放錢換hk, 遲d工都吾洗返喇^^
邊似d我地d低技術人士@@

好采我早走早著~你鐘意搞就搞,話惦我地冇城又冇團 ^^ free

結論:滄海大房用外掛!

最後
祝你地滄海早日稱霸巨商 ,bye~
回復

搶一正爆=p
條片堅笑死a_a
回復 支持 反對

@@~~~~~~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
billytsang -2 留名都要加感想

查看全部評分

回復 支持 反對

等待滄狗打手
回復 支持 反對

@@~~~~~~~~~~~
SZEYU` 發表於 29-9-2011 05:40

7.7媽媽
回復 支持 反對

7.7媽媽
doggoddoggod 發表於 29-9-2011 13:46

7.7 乖仔~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

人家只是用外掛黎係巨商到稱霸,個個團都比佢用外掛左收皮。巨商仲有佢地班外掛佬,真係唔洗玩巨商啦:lol
回復 支持 反對

睇下ag個post,教埋我地點改圖

真係好頂引= =。。。
回復 支持 反對

@@~~~sad 又比人扣分 留名都要加感想
我既感想係-_-........ 文藝9
回復 支持 反對

商1好多事情發生0.0
回復 支持 反對