查看: 9687|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 冰涼月兒活動大放送!最靚者有禮物

活動日期:10月-12月
活動獎品:最令戈對 會送出月兒帽
活動等級:201-1lv(可分身)
活動內容:大家在樂古畫上一對自創的鞋,
畫得最好的人送出一頂月兒帽。
--------------------------------活動分界----------------------------------
※請注意,抄襲別人的鞋子,會被取消資格!
如果本人己選出鞋子會在這個帖子公佈.v.
要在10月9號-10月15號交出鞋子 請把握這個機會-,-"(無聊活動~)
如果不是用小畫家記得在這個帖子說聲!
--------------------------------活動分界----------------------------------
另外活動→獲得技能[撒鹽]還可獲得低級獎品紅色秘銀手套,狂人餅,本人己合的生活用品和鬼武士盾衛耳墜1個,特別的板甲20塊,月兒帽
回復

支持下吧~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 3# wenjie19010

.3.係呀 要用小畫家 如果係用其他畫講聲
回復 支持 反對

等我來拎第一吧a.a
簡單說說吧 為什麼只有黑白色?因為我個小畫家不支援彩色/.\
鞋下面黑色果d係咩?係陰影!!!
你有信心贏個比賽?um..平常心啦(當然有,此月帽我志在必得,我幼稚園老師都話我用小畫家勁=] ~~~)
靈感來源於注名童話<<灰姑娘>>  主角Cinderella不慎把玻璃鞋留下的一幕
此作品名為:黑白戇J鞋
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 5# 小焦

唔識點開投票戈d
回復 支持 反對

本人都畫一畫先 記得要講明鞋子的製作靈感,介紹!
我張樂古x彩虹島既圖冇用 因為戈張小畫家唔比我放上相冊=]  是用玫瑰藍色水手衣製作 衣名:玫瑰冰藍水手天使服
回復 支持 反對

我由細到大都唔著鞋 唔知鞋係咩樣
回復 支持 反對

等我來拎第一吧a.a
簡單說說吧 為什麼只有黑白色?因為我個小畫家不支援彩色/.\
鞋下面黑色果d係咩?係陰影!! ...
小焦 發表於 9-10-2011 19:28

好討厭咯 你拎左咁令既畫出黎玩 屈晒啦 搞到我淆底唔敢拎張圖出黎/.\
雖然我個小畫家有彩色 但我唔識用...請問一下畫家神人點用的...?
回復 支持 反對