打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴區奇怪問題

關閉 [複製鏈接]
原帖由 牙凍=] 於 20-4-2008 22:14 發表
你而家對緊隻牛彈琴 (好似係

呢位巴打有咩高見
我都係想知道點解姐D投訴POST冇左姐
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁如果真係超版/壇主刪左
咁咪好唔公平囉?
私自刪晒d post?
回復 支持 反對

原帖由 明天會更好 於 20-4-2008 19:47 發表

我意思是我看到六七個投訴,在投訴版第一頁中間的,大多都是投訴短片區的,一定沒記錯,半頁投訴區都是同一位人兄所發表,很顯眼
接着不久我再上投訴區,發現那位仁兄的所有投訴都disappear了,而其他POST則沒有分 ...

重覆一次,請提供圖片證明
若然沒有圖片證明或指出是哪些投訴(至少有相關標題)被刪除了,我們就連翻查管理記錄也做不到
那我們又怎能求證你說的到底是事實還是出現了bug?
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 21-4-2008 01:12 發表

重覆一次,請提供圖片證明
若然沒有圖片證明或指出是哪些投訴(至少有相關標題)被刪除了,我們就連翻查管理記錄也做不到
那我們又怎能求證你說的到底是事實還是出現了bug?

去後台CHECK一CHECK當日的記錄唔係就CHECK到嗎壇主?
如果真係DEL左/下沉左,點算?

回復 支持 反對

原帖由 明天會更好 於 21-4-2008 16:54 發表

去後台CHECK一CHECK當日的記錄唔係就CHECK到嗎壇主?
當日記錄有上千個,你要我們從哪裡查起?
若不能提供任何證據以供佐證,我們再不會作進一步處理
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 21-4-2008 17:03 發表
當日記錄有上千個,你要我們從哪裡查起?
若不能提供任何證據以供佐證,我們再不會作進一步處理

可以跟住時間日期check,不過算啦,搵埋比你
http://www1.nakuz.com/bbs/search.php?searchid=213&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

以呢個投訴為例http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3295824&highlight=%2B%A7j%AD%B7123
個post係dh閣下你幫佢沉post同lock埋

pic.txt

17.77 KB, 下載次數: 16

回復 支持 反對

若然知道是甚麼帖子為何還要浪費大家的時間一直不肯自行提供證據?

至於那些被下沈的投訴的投訴者全數於稍早時分於聊廣因涉及挑釁會員向其他論壇進行搗亂活動而被永久禁言,其投訴帖基於原訴者已不能重新觀看結果.因而不作處理而關題下沈
回復 支持 反對