打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手買iphone 要留意

關閉 [複製鏈接]
買i-phone?自閉籃牙?
哈哈
買部K-touch C800都吾買i phone,5000有找
i phone自閉籃牙夠哂廢啦,
仲要無得換電,又要得200m相機,出完2g,又出3g,出左3g都無用,
2g=3g,頂多咪又係16gb,MON大,夠博,空間多又點
昆水垃圾一部,買部N96/N95 8GB/N78/E61i都吾買佢
回復 支持 反對

原帖由 牙豐 於 4-8-2008 11:59 PM 發表
哈哈
買部K-touch C800都吾買i phone,5000有找
仲要無得換電,又要得200m相機,出完2g,又出3g,出左3g都無用,
昆水垃 ...

仲有佢個篤芒[[yoyo_175]]
回復 支持 反對

原帖由 牙豐 於 4-8-2008 23:59 發表
哈哈
昆水垃 ...

有得換電,
何解?
唔同類型拎黎比做咩?

N記迷?

回復 支持 反對

買iPhone 50%既錢用黎買牌子49%用黎買機身設計
回復 支持 反對

原帖由 牙豐 於 4-8-2008 15:59 發表
哈哈
昆水垃 ...

請問你有冇認真睇過3g版多左d咩?

同埋我想問樓主
5. flash 都睇唔到.......上網有咩用呢?

請問現在那一部手機能夠順利run到flash又唔lag機??

最後
iphone 3g 主要對象係行政人員,唔係你班潮流人士lo

回復 支持 反對

Steve Jobs打從一開始就不是把iphone定位在甚麼位置[[tk_11]]

有wifi仲用咩bt??咁落後都有?

apple的魔力不是從功能上可解釋

完[[tk_14]]
回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 16-8-2008 22:10 發表
Steve Jobs打從一開始就不是把iphone定位在甚麼位置[[tk_11]]

有wifi仲用咩bt??咁落後都有?

apple的魔力不是從功能上可解釋

完[[tk_14]]

bt同wifi 基本上無咩沖突...
回復 支持 反對

原帖由 milk12281228 於 15-8-2008 23:18 發表

請問你有冇認真睇過3g版多左d咩?

同埋我想問樓主
5. flash 都睇唔到.......上網有咩用呢?

請問現在那一部手機能夠順利run到flash又唔lag機??

最後
iphone 3g 主要對象係行政人員,唔係你班潮流人 ...

行政人員我諗會寧願用返普遍既smartphone.
回復 支持 反對