打印 上一主題 下一主題
收起左側

FPSBANANA準備推出新地圖

關閉 [複製鏈接]
原帖由 edwin10010 於 28-11-2008 21:31 發表
我知,兩套唔同既電影(個名其實一睇都知唔同),你講既係凶間,我提出既係地帶,地帶入面加車可以發射煙花吸引zombie而暫停佢地既活動,所以我覺得同left 4 dead 幾似所以咪講下

-------------------------------- ...

不過地帶好似最後d  zombie唔受煙花控制?
回復 支持 反對

WO 正呀 新圖 -33- 一定要+卜啦
回復 支持 反對

原帖由 龍之心 於 28-11-2008 22:12 發表

不過地帶好似最後d  zombie唔受煙花控制?

----------------------------------------------------------------
係啊,講到D zombie好似進化咁- -,主角話唔好理佢地,各行各素,之後就北上~[[bao_04]]
回復 支持 反對

我覺得活死人凶間 先係喪屍片中最好睇,
而活死人地帶  d喪屍聰明d, 識用武器, 仲有幾隻喪屍識用槍
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

係啊,copy嫁嘛
呢d起碼用心好多lor~
可能只係改左少少la~就算改錯左
我都睇得出你個熱誠
之後copy果d我本來就覺得冇用= ="
而你就copy哂,咁我當然覺得冇用la~
加油la~,大家都係玩同一隻game,冇咩必要你爭我鬥
加油貼多d好野la~
回復 支持 反對

其實 FPSBANANA 出果d map 係非官方地圖,
咁非官方地圖好似連唔到線, 因為我諗住開非官方地圖 同個fd 玩, 點知一 changelevel,
個個都入唔到我場, 用Dedicated Server 開場都係咁
回復 支持 反對

原帖由 lkc1992 於 29-11-2008 00:17 發表
我覺得活死人凶間 先係喪屍片中最好睇,
而活死人地帶  d喪屍聰明d, 識用武器, 仲有幾隻喪屍識用槍

-----------------------------------------------------------
其實地帶真係好似Left 4 Dead,D zombie識合作,係好似Smoker 捉住人果陣Hunter就幫手KO佢
回復 支持 反對

原帖由 NickHung29-11-2008 00:48 發表
係啊,copy嫁嘛
呢d起碼用心好多lor~
可能只係改左少少la~就算改錯左
我都睇得出你個熱誠
之後copy果d我本來就覺得冇用= ="
而你就copy哂,咁我當然覺得冇用la~
加油la~,大家都係玩同一隻game,冇咩必要你爭我鬥
...
我由頭到尾都係copy過遊戲介紹
---------------------------------------------
原帖由 edwin1001029-11-2008 11:23 發表

其實地帶真係好似Left 4 Dead,D zombie識合作,係好似Smoker 捉住人果陣Hunter就幫手KO佢

惡夢です.....
回復 支持 反對

原帖由 幻之射神 於 29-11-2008 14:02 發表

---------------------------------------------

惡夢です.....

------------------------------------
???我睇唔明後面幾隻字- -
回復 支持 反對

原帖由 edwin1001029-11-2008 14:22 發表

------------------------------------
???我睇唔明後面幾隻字- -

強調"惡夢"
回復 支持 反對