打印 上一主題 下一主題
收起左側

阿市出裝11.2b

市姐都可以分為3種玩法:攻裝,血裝,輔助裝

攻裝>和泉~陣太~凍雲~毒刀~閃鞋~魔水

血裝>血剛X2~閃鞋~魔符~雷卷~魔水~

輔助裝>速卷~攻卷~防卷~閃鞋~回血慢人書~魔水
回復 支持 反對

血裝毫無用處
提議的裝
褲 > 閃鞋
雷卷 > 吉鋼(幫殺 別罵我 ~)
禁言卷 > 禁言扇
魔免 > 平知朱(最後)
血鋼 > 風傷
§膠浩§ 發表於 28-5-2009 18:23

血裝毫無用處= =?
係你唔識玩血裝咋麻??
血裝好正架
你識回血既話你玩血裝人地會好難打
因為你同隊友既續戰力高左好多
回復 支持 反對

回上樓 ^^"
我所說的是在會戰中毫無用處 血裝在會戰中你根本就不知道你要做什麼 .. 只是大絕 ? 何不加個禁言控一控場
回復 支持 反對

阿市E隻英..前期同後期D裝有D唔同的....仲有對面有D咩英都好影響到隻阿市D裝嫁...[[onion_40]]..不過我玩親都搭FD玩所以我隻阿市加好少第3招...反而我前期囉加第3招D點加哂黃十字..好似我咁樣玩連埋血鋼13-14LV應該有2千幾血到....到後期應該可以上29XX至31XX到啦...阿市多血係圍P唔係冇用...圍P對面D英多數都係秒左阿市先...我估你連大技都未出已經死左...如果你太少血你死左你D隊友會點呢...你自己諗下啦...阿市圍P就要不停回血回魔唔係你D隊友邊有魔邊有血殺人呀...玩得阿市就唔好追求殺人...你要玩殺人玩其他英吧啦..仲有阿市E隻英唔係好需要汁兵...反而e隻英快d手幫隊友肥起好...[[onion_61]]...純粹意見...

前期:褲 閃戒 魔水 電卷 飛標 清酒

後期:閃鞋.速卷.魔水.鬼國.血鋼.真知(有隱形英會出)..

補充如果對面有法師你可以唔出鬼國或者用血鋼換支抗魔法杖比較好...如果你果邊多暈技基本上可以唔洗出鬼國..出把抗魔法杖就可以...一隻打唔死既阿市...對面真係會覺得你好煩[[onion_63]]
回復 支持 反對

反而我覺得你地所說的道理 都是謊言
第一 血裝問題不是在於佢有冇用 本身市在12lv前只有1500血 你可以想像他是一個豆腐
第二 回樓上上上上果條友 攻型出陣太=on9  重點本身無限魔 不如雙雷.
第三 輔型最好都系充血 12lv左右有二千三血 加個魔水 無論你玩速卷 吹箭 攻型也不錯
第四 市ge暈旗重要 如果我玩 7lv已經爆了  因為 他6.5秒 你放暗位又可以睇位
       正常黎講 睇到人準備中暈旗果時 隔黎有人輔殺的話 閃埋去 暈/吹箭 必中6.5秒足以卜死佢
第五 我想問 咩叫禁言杖控場...人地魔水左你控條毛?
第六  若看你地出裝 講真 輔助系  你食兵很多? 你食得太多兵= 主力無得肥 所以出裝自然慢 請先留意

如果評論不錯請加分XD
回復 支持 反對

其實你地d玩法通通都ok
睇你想點玩姐
你玩死一樣裝一定悶
比d創意
玩到好似要規定你玩咩裝咁
咁你不如唔好玩
回復 支持 反對

支持市玩攻裝
回復 支持 反對

2血鋼 閃鞋 魔水

法裝形o既火計 冰計 乜計都得

輔助形 加攻卷 加速卷
12102 發表於 4-5-2009 23:46

不死裝阿市?
回復 支持 反對

有冇人阿市玩攻裝......
我有個神手fd...攻裝阿市37殺....冇屈走場....冇屈溫泉....個場玩左1個中姐
回復 支持 反對

有冇人阿市玩攻裝......
我有個神手fd...攻裝阿市37殺....冇屈走場....冇屈溫泉....個場玩左1個中姐
klpoon 發表於 6-6-2009 09:55

好多人支持玩攻裝
回復 支持 反對