打印 上一主題 下一主題
收起左側

淺井長政玩法(玩淺井高手請入)

我玩信長次次都見到D人玩淺井玩到好勁
我想知淺井點殺人同點出野
回復

一開始 褲 電 肉 之後 打冰啦  出魔剛or回魔  如果出左魔剛就可以出左手裡同爆彈再出閃介 出回魔就要出左閃介先再出爆彈同手裡 技能就1212261212........3333.......55555555 殺人方面 2技 爆彈 1技 手裡              有$就出洛石 吹箭 遲少少就吹箭換吉剛  後琪: 可以出插地下 紅雷 等等
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實淺井真係要練過下...最緊要記傷記camp位同隻手指快...如果你做唔到出其不意..不要說團戰..街場都會魔水到....很多人會先單路..一有手爆就買..之後爆完殺完人..能殺就殺..殺唔到就cp食兵..8lv左右出本洛石之後..之後就會出吉鋼(要手快+準)/吊地(安全+控場+mp)...未出到暈裝之前要殺人最好搵高位/camp位..條友出黎..先洛石開光後大波2技電再唔係手裹is ok=]...手快可以1秒內完成..人地唔知咩事就死左....比人出得快吊/吉之後其本上你有大波就可以1殺..吊地最理想..2技條友禁吊地禁自己頭像..一禁完之後洛石大波前位..佢吊上去洛返黎個下經己中左..................練得耐可以試下其他裝...追求完美好似我甘..必要時睇準3殺4殺5殺.超帥的舉動=]..裝唔一定set死..甘樣玩好悶...豪雷吊地吉鋼森仔都暈殺到2千9血武田信玄行都行唔到XDXD
回復 支持 反對

有興趣可以切磋下..GGC       S團  S-siu2

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
~!卡卡西!~ -5

查看全部評分

回復 支持 反對

樓上好勁 我都係$#新手...
回復 支持 反對

[[bao_36]]淺井
出裝落石,吉鋼/鬼丸果d喇,,,連技吾難,,,
無暈裝時:
落石+大技[同時進行]>2技->連哂所有數字鍵d技,1技基本上用於吾出大技時~
有暈裝時-v-
2技>鬼丸/吉鋼>數字鍵技能>一刀凶牙
很容易-v-,,記得帶魔水aR

PS:
連鬼丸時發覺點地下好慢呢,,
就點自己個大頭照喇(即係顯示hp,mp對上個樣)
回復 支持 反對

[]淺井
出裝落石,吉鋼/鬼丸果d喇,,,連技吾難,,,
無暈裝時:
落石+大技[同時進行]>2技->連哂所有數字鍵d技,1技基本上用於吾出大技時~
有暈裝時-v-
2技>鬼丸/吉鋼>數字鍵技能>一刀凶牙
很容易-v-,,記得帶魔水aR

PS:
連 ...
豹子道=] 發表於 30-10-2009 23:58

反對按自己個頭像 2技閃過去按得太快會行返去原位先吉 按地會好d
回復 支持 反對

我吾太同意樓上既出裝法= =
我平時...
閃介電卷庫手劍魔水茶器
手劍轉雪走
之後合武士服
電卷轉野太
上9100
出長船
記得吾好合凍云!!
回復 支持 反對