打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 單人RPG - 無印第「2」集 出左街喇!

最後幾搞笑
香腸比人圍死 唔知有冇死呢~
試哂9個選擇 8個都係死人 =3=
回復 支持 反對

我到沉船那一刻才明白露娜所說的天機...
當我看到香腸戰死的那一刻,腦海中浮現了聖女貞德戰役的一句話...J6A
現在可套用成【 親愛的香腸...我會為您復仇的!】
回復 支持 反對

最後香腸好慘/.\
只有大和同阿杰走到..之後仲搶埋人地隻船~
最後只有選擇 東邊 先可以走到,選擇其他方向既話..唔係比神風撞爆就比山賊射爆架船..
其實會唔會出第3集@@出既話我估..大和可能係主角~
回復 支持 反對

我到沉船那一刻才明白露娜所說的天機...
當我看到香腸戰死的那一刻,腦海中浮現了聖女貞德戰役的一句話... ...
青山院長 發表於 2-8-2010 16:39

你覺得作者咁忍心比自己死咩xD
係死都要死得型D喔…

最後香腸好慘/.\
只有大和同阿杰走到..之後仲搶埋人地隻船~
最後只有選擇 東邊 先可以走到,選擇其他方向既 ...
茶仔﹏。 發表於 2-8-2010 16:42

唔一定係個落難王子~可能有第3者0.0
Maybe係陌生人(藍色)D大佬
如果個陌生人係大和個呀哥咪正loA_A
講個呀哥相信個細佬冇殺人
一齊去建立第2個國家~030
回復 支持 反對

佢呀哥米高@.@?
回復 支持 反對

回復 95# 烤肉
嗯~唔好咩!?
-----------------------我係分隔線--------------------------
其實角色名真係有D惡搞的說~如燒賣
不過…可以係呢個劇情既特色!!
回復 支持 反對

回復 96# KiN-GoD

你就威啦 @@
狂戰士件衫加上黃色 真係金衣 ~
回復 支持 反對

你覺得作者咁忍心比自己死咩xD
係死都要死得型D喔…

唔一定係個落難王子~可能有第3者0.0
Maybe係陌生人 ...
KiN-GoD 發表於 2-8-2010 18:04

唔得呀- -你唔記得左個宰相NG既目的咩..佢做咁多野都係想大和消失..(包括一開始想利用阿杰殺大和,同埋之後叫大和佢地幫自己送D炸彈去黃金國個國王到,炸死左黃金國王之後隻宰相再係樂古城國王面前加多兩把口,搞到大和無可能做到繼承人,仲變埋通緝犯。)
隻米高王子同隻NG可能係同謀..NG設計趕走大和王子之後就殺埋國王..等米高呢個繼承人做國王..佢地2個可能達成協議..NG幫佢做國王..米高答應比利益NG..

以上只係個人推測~
所以第3集主角應該唔係個米高。
回復 支持 反對

暗殺好似蒙古人暗殺紹德-.-
不過只係用炸彈
同埋我對NG大大改觀
回復 支持 反對

回復  KiN-GoD
你就威啦 @@
狂戰士件衫加上黃色 真係金衣 ~
烤肉 發表於 2-8-2010 18:48

其實我想做d 膠神咁既角色
如有台詞(ps絕對要係廢話0.0) 不過主角係可以一下ko+超廢既角色
我覺得幾正A_A
--------------------------------我係分隔線--------------------------------------
唔得呀- -你唔記得左個宰相NG既目的咩..佢做咁多野都係想米高做到國王既繼承人..
隻米高王子同隻NG可能係 ...
茶仔﹏。 發表於 2-8-2010 19:13

你要知道~呢個劇情既作者係邊個030!!!
不過應該都要d出人意表既野~
--------------------------------我係分隔線--------------------------------------
暗殺好似蒙古人暗殺紹德-.-
不過只係用炸彈
同埋我對NG大大改觀
collins4321 發表於 2-8-2010 19:21

改觀!?隔牆有耳哦~
不過佢應該唔會咁小氣
回復 支持 反對