樓主: wonderingbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

維京是不是弱國?

你個傻仔tommy仲末比我串夠?一味講29野
又話咩生兵三分鐘試,又話咩唔洗試都知,講野都經下大腦先啦
你之前咪好型仔要挑樓主機,係咪驚左,下次講野前想清想楚先,別講完先比人笑。
回復 支持 反對

我只看到三個高手被對方四個一般玩家用文明強勢打到哀哀叫(指士兵死很大)。

我看要不是三人都是高手而且合作性高,老早就被打爆了。

樓主做的事只有令人更認同維京的弱。
回復 支持 反對

回復 132# 羽羽

多謝樓上位朋友話我地係高手先,不過三打四比人壓著黎打都好正常,因本身兵力較少
如果再多一個,就唔會咁我地玩四維都係壓著人地黎打嫁而維京末帝同帝完個分別,其實可以好大
想係一回事,事實做出黎,有無想像得咁完美呢,咁就真係末知之數啦
回復 支持 反對

你個傻仔tommy仲末比我串夠?一味講29野
又話咩生兵三分鐘試,又話咩唔洗試都知,講野都經下大腦先啦
你之 ...
子不語 發表於 5-5-2011 10:40

我都講左同樓主玩左
同埋我同樓主玩完之後,冇你所想的惡交

至於點解我又叫人做三分鐘實驗,又話用條數學公式計到出黎??
做研究前,提出假說,跟住再驗證假說
假說:這條數學公式可以計算出帝維勁d
實驗:真實遊戲,三分鐘試兵實驗(兵既實力+出兵速度),證明帝維係勁d
好多科學家都係用實驗來驗證假說,之後先得出結論
即使有人話:「佢一早就知帝維勁d,唔洗試,佢都可以話你知帝維勁d。」
就算知道帝維勁d,但實驗係可以比人睇得到

另外,我真係好想罵你子不語(真心)
唔該你把口唔好咁臭
回復 支持 反對

你兩個大老不如外面開個貼吵個夠好唔好?我地個貼比你地強姦夠末
換句話講,雄爺係唔係帝維有能力壓到日本黎打阿,你覺得
回復 支持 反對

已記錄遊戲 - 20-五月-2011 20`38`58.part01.rar (195.31 KB, 下載次數: 15)
已記錄遊戲 - 20-五月-2011 20`38`58.part02.rar (186.22 KB, 下載次數: 13)

樓主你好 @@ 我黎抽水.......
對面3隻神手搵佢地試就試唔出維京有咩特別好
頂多唔送太多兵 夾弓兵同爆堡
自從用垃圾數碼通都唔知幾多個月無玩=.=仲要我主攻哥德真係好驚累輸
回復 支持 反對

樓上位哥哥,請問你個post同維京勁或弱有咩直接關係呢?
回復 支持 反對

樓上位哥哥,請問你個post同維京勁或弱有咩直接關係呢?
roymen135 發表於 22-5-2011 11:10

果兩個save我都有睇  嚴格黎講對手連中手都談唔上
呢d維京save同post個重點從來都係因為對手 兵工廠升唔齊  控兵都差幾皮  軍營都唔運用
對維京生長槍兵做乜....自己弓兵又唔混劍兵擋....生左又唔用....4國唔識點幫拖又亂咁走 好多好多問題

呢場你好似都在場=.=識定約戰??果場屎忽痕比佢叫入黎
你地可以3維對果3件神手放個save上黎  除左開頭壓生兵率之外
之後我諗同樓主果句 傳說中的弱國 無咩分別
回復 支持 反對

唔好意思,可能係我蠢,不過我除左明白哦句,你話入黎抽水之外,其他我真係唔明你想表達咩野,或者我咁講啦
如果打街場,三維,四維,我都覺得有機會會贏到,但如果我係三個,而四個弓身國,我就覺得唔會贏到,而我表達個中心係維京唔弱,咁其實你係想表達咩?
回復 支持 反對

你全部都係維京 都仲諗住有得贏就已經係好大既問題
對手唔係d咩哥 塞 匈
既然呢d全維京save 次次都係因為對手弱到咁 而咁開post比人話法
倒不如比果3個有實力雙方打一場   打到體無完膚  因為我見好似你地識咁 我估鋒哥唔會無喇喇走去同人約戰
就唔會再有全維京 都仲有得打呢個諗法存在
4個隨機中維京夾其他文明都仲有得講   但全維京仲要3打4贏埋會唔會誇左少許??
你同樓主整體而言都叫得上高手  我真係唔知有咩可能會有d咁既諗法
如果你地3維京打我地4個 仲會唔會有得打同有得贏??
回復 支持 反對