打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [要求吾高]$2000以下手機

關閉 [複製鏈接]
上台出NEO V 2000 我情願出部中階機王都好過出部中伏機
回復 支持 反對

上台出NEO V 2000 我情願出部中階機王都好過出部中伏機
NICK19951008 發表於 5-2-2012 22:50

what is 上台?= =''
回復 支持 反對

what is 上台?= =''
on9二號 發表於 5-2-2012 22:51

交月費
回復 支持 反對

交月費
NICK19951008 發表於 5-2-2012 22:53

I will用儲直卡..

SAMSUNG Galaxy Gio, ALCATEL OT918N = 中伏機?-.-
回復 支持 反對

新世界上台出機,機價及月費 與 淨機 比較,應比你用儲值卡便宜划算...

堅持淨機的話:
Sony Ericsson xperia X8
Sony Ericsson Live with Walkman (聽音樂質素不錯)
還有就是上面有人推薦過的samsung galaxy gio (不過外形好像沒那麼好看)

如果換我來選擇,我會選Sony Ericsson Live with Walkman,最少音樂質素較突出,性價比高。
回復 支持 反對

NICK19951008 發表於 5-2-2012 22:50

以樓主預算. 千零蚊只可以咁. 唔可以話係伏機. 係千零蚊裡面已經算唔錯
回復 支持 反對

I will用儲直卡..

SAMSUNG Galaxy Gio, ALCATEL OT918N = 中伏機?-.-
on9二號 發表於 5-2-2012 23:08

三叔ROM一向寫得唔好 GIO好似仲冇得刷ROM 到時你出左盞自己後悔
利申:GS1 GS2用家
回復 支持 反對

三叔ROM一向寫得唔好 GIO好似仲冇得刷ROM 到時你出左盞自己後悔
利申:GS1 GS2用家 ...
NICK19951008 發表於 5-2-2012 23:38

what is 刷ROM?- -'
回復 支持 反對

以樓主預算. 千零蚊只可以咁. 唔可以話係伏機. 係千零蚊裡面已經算唔錯 ...
EY3P 發表於 5-2-2012 23:36

如果我系樓主 索性比多2舊出部 ipodtouch4 32GB(收2手仲平$1400) 加埋自己部舊手機去玩
回復 支持 反對

如果我系樓主 索性比多2舊出部 ipodtouch4 32GB(收2手仲平$1400) 加埋自己部舊手機去玩 ...
NICK19951008 發表於 5-2-2012 23:43

我吾打機架....
只係要手機 with wifi
                       可用發音字典  
                      至少500mb容量 (裝歌,相)          <---Micro SD擴充都得
                      Android 1.6機以上

ps:呢個發音字典...係咪要Android 4.0機以上先用到??
http://www.hacken.cc/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對