打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 本人玩Cb既回憶~!!冇興趣唔好入 -3-(Dos)

紅國加油!渾沌加油!。。~
大JJ  安東哥的努力果沒有白費~(歡呼
現在最重要就是盼到紅國人口出生率大 ...
憨仔 發表於 21-4-2010 11:12

竟然冇我的名字  我也為紅國出了不少力啊  我也為我的團出了不少力喔(混沌     我國戰經常第1 嗚嗚唔幫我打氣  衰人
回復 支持 反對

你係邊個啊??
dos..果時多新人玩... so..差d正常嫁~
型仔盟點解會走晒人~ 係因為型仔果時同我講佢要會考唔玩la~!!
so...我叫d人走炸嘛~ 原本東尼話唔走GE... 不過佢去左混沌姐~
講真混沌e+唔叫第1勁囉~ 因為力量果d人少... 混沌多人入同打國戰 so..覺得混沌勁姐~
我係佐助~ 我係型仔盟第1個副團長... e+入左超人團~ fd團~ 有意搵我~!!!
講多次我係DOS GE 佐助~!!
回復 支持 反對

(望向日服)
這邊的dos倒是少見出頭天呢
前陣子是brd,最近則是wiz的天下
回復 支持 反對

樓上的簽名真好 (離題)

我也是dos既一名路人 希望dos可以係今星期得到第一次勝利
回復 支持 反對

!!!!(被上上面的ALEXX大大的簽名嚇到了
路過的小韻來亂推的>口<!!
回復 支持 反對

小韻豬都黎推~
我都黎先~ pust~!!!
回復 支持 反對

樓上一直錯英文是怎樣(汗)
alexx X
alxxx O

pust X
push O
回復 支持 反對

近日的dos真的很不錯, 進攻防守都很有組織,
最重要, 不太會駡新手~
相反, wiz的壯況不太好, 兩個大團常常駡戰,
就算大敵當前, 還是在互相指駡,
整個隊頻大部份都是駡戰內容......

真希望兩個大團能放低成見, 互相合作,
以wiz的實力, 絕不淪落到萬年第2, 什至第3......

最後, 真希望能有多D國戰打T0T,
空有人口卻沒對手......
不過玩3大的修正實在太靠北= ="

>>alxxx
大師~(誤
你又在哪抓那些好圖?><
我在pixiv也找不到......
回復 支持 反對

我還是覺得WIZ很強大。。默契好的不得了@@

尤其。。都是整團出戰。。我還不知道現在兩大團會吵架。。(應該不久就沒事了
日服~(遠目
~~~~~~離題了~~~~~~~~
回 11樓  大大
sor~我不知道你是誰(別踹我~@@
如果有的話。。。大概是 流星  黑夜 兩位忘了加進去>3<

最後。。DOS加油 
某某小考察員上~
回復 支持 反對

我還是覺得WIZ很強大。。默契好的不得了@@

尤其。。都是整團出戰。。我還不知道現在兩大團會吵架。。( ...
憨仔 發表於 23-4-2010 11:05

你是誰呀?=.=....<力·量>將被<混沌>接收.....
回復 支持 反對