查看: 3700|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 本人玩Cb既回憶~!!冇興趣唔好入 -3-(Dos)

原本係玩其他game 俾fd叫玩cb 不過我冇玩 過左一後時間 終於玩cb la -3- 但係哥陣公測完好後了 一入就入左紅國  因為佢條龍好傻 -V-"   後來竟然唔同我朋友同國呢 估唔到國家要打 好慘 - -  後來新手咩都唔識咩都買下 結果無晒錢 =3=  要去找 整係打任  亂打國戰- -" 整輸晒紅國 後來慢慢識玩 入左型仔 哥陣真係好好玩 有講有笑 國戰 成日輸  有時win 排名有時第2 /第3/第1得一只兩次  後來大事來了        <型仔衰落 混沌掘起>  型仔開幾開分盟突然失蹤 d團友散晒啊  好多人不知不覺走團 Dos再次來臨危機~!!!    型仔得番最忠心既安東尼同幾個人  當然唔多夠頂 力量探索隊 就順理成章 成為Dos第1大團 !   可是 事情未完 -3- 混沌掘起 唔知邊到彈出黎既團長 不過我都唔知係邊個 -3- 不停收人 收晒好多老手  同力量都成為了大團呢. 過左一段時間 連型仔既安東尼都俾叫左入混沌la!!! 型仔終於慢慢停止晒運作了   開始混沌成為左Dos既最大團 好似大沙魚 吃晒d細魚咁 -3- 直到依家混沌都有幫到Dos手既 起碼依家Dos係第2  依家係第1 中.....  紅國某某人上 分享完la  真係想番起覺得好有趣
回復

話唔定,今個星期係紅國第1呢

我見昨日的掠奪,三國還維持平衡水平0 0"

i wish you can get the 1st in this week!

一名怪獸上
回復 支持 反對

我玩cb的回憶是黑橙好黑
回復 支持 反對

原本係玩其他game 俾fd叫玩cb 不過我冇玩 過左一後時間 終於玩cb la -3- 但係哥陣公測完好後了 一入就入左 ...
vcoolkenny 發表於 20-4-2010 04:06

東哥哥已退型仔,加入混沌...另外,盟軍<力·量>為<混沌>分盟,意為「混沌之力」,團長是我,有誰入?最後,你是誰?-.-
回復 支持 反對

紅國加油!渾沌加油!。。~
大JJ  安東哥的努力果沒有白費~(歡呼
現在最重要就是盼到紅國人口出生率大增~
一句話~加油

。。某某人士上
回復 支持 反對

忘了說。。 真的。。黑的可以
這大概是我的回憶吧@@
回復 支持 反對

戰虎哥力橕紅國!   紅國萬歲=3=
回復 支持 反對

我玩cb的回憶係好正
令我玩ob既回憶變差.d機d價..sad
回復 支持 反對

紅國加油!渾沌加油!。。~
大JJ  安東哥的努力果沒有白費~(歡呼
現在最重要就是盼到紅國人口出生率大 ...
憨仔 發表於 21-4-2010 11:12

!?竟知我是誰...你是誰?
回復 支持 反對

大jj好笨喔 我是你團長la -v-
回復 支持 反對